2019’da inovatif ürünler

Anahtar ve priz sektörünün öncü firmalarından Günsan, geçtiğimiz yılı yüzde 20’nin üzerinde bir büyümeyle geride bıraktı. Cirosunun yüzde 40’ını ihracattan karşılayan Günsan’ın büyüme rakamına ihracat da destek oldu. 2018

2019’da inovatif ürünler

Kaliteli ve ekonomik ürün gamıyla sektörde fark yaratan ve yeni teknolojilerle ürün gamını yenilemeye devam eden Günsan, 2019 yılında ihracat yaptığı ülke sayısını artırmayı hedefliyor. Ülke sayısını 70’in üzerine çıkarmak üzerine çalışmalarına devam eden Günsan, hedef pazarlardaki ürün ihtiyacını karşılayacak yeni ürün gruplarının çalışmalarına ağırlık verdi. Anahtar/priz, grup prizler, aksesuarlar, sigorta kutuları, şalt grubu, kauçuk fiş ve prizler ile kablo kategorilerinde toplam 17 bin parçalık ürün portföyü ve 50 milyon adetin üzerinde anahtar/priz  üretim kapasitesi bulunan Günsan, iç pazarın yanı sıra akıllı ürün gruplarını yeni coğrafyalarla buluşturacak.

 

3 yıl içinde ihracatta iç pazar hacmini yakalamayı hedefliyoruz

2019 yılında iç pazar konumunu korumakla birlikte ihracatta büyümeye odaklandıklarını belirten Günsan Satış Direktörü Vedat Yazar; “İhracat kanalımızda faaliyette bulunduğumuz  ülke sayısını 50’den 70’in üzerine çıkarmayı planlıyoruz. Bu ülkelerdeki ürün ihtiyacını karşılayacak yeni ürün grupları üzerinden araştırmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz yıl en çok ihracat yaptığımız ülkeler arasında Ukrayna, Özbekistan,Romanya, Bosna-Hersek  ve Bulgaristan  yer alıyor. Bu ülkelere ağırlıklı olarak visage serisi ürünlerimizi ihraç ettik. Planlarımız doğrultusunda 3 yıl sonunda ihracat ciromuzun ivmeli olarak artarak, ciromuz içerisindeki payının iç pazar hacmini yakalacağı inancındayız.”

 

Akıllı yeni ürün gruplarıyla farklı coğrafyalara ulaşacağız

Yeni pazarlara ulaşmada yüksek teknolojiye uyumlu, özgün ürünlerin önem taşıdığına değinen Yazar; “Ar-Ge çalışmalarına sektörün üzerinde pay ayıran bir firma olarak inovasyon ve Ar-Ge çalışmalarını çok önemsiyoruz. Yeni pazarlara ulaşmamızda akıllı yeni ürün gruplarımızın katkısı büyük. Sektörde farklılaşmamızı sağlayan ve rekabet gücümüzü artıran kişiselleştirilebilen ürünlerimiz var. Üzerinde çalıştığımız yeni ürün gruplarımız hedef pazarlara ulaşmamızı kolaylaştıracak. Geçtiğimiz yıl yaptığımız pazar araştırmalarımızdan elde ettiğimiz sonuçları bu yıl faaliyete geçirmeyi planlıyoruz.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: 2019’da inovatif ürünler
Tarih: 12.01.2019 12:41
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.