45 Yıllık tecrübe

Eğitim dünyasında 45 yıllık tecrübeye sahip Yasemin Pakkan ve ekibi tarafından, Türk-Alman Üniversitesi Beykoz Kampüsü içinde kurulan Pakkan Okulları, 2018-2019 eğitim öğretim yılında kapılarını açıyor.

45 Yıllık tecrübe

Öğrencilerin bireysel fark ve ihtiyaçlarına göre bilgi ve becerilerinin desteklenmesi, sağlıklı beslenmeleri, en az iki yabancı dile hâkim olmaları, okula severek gelmelerinin yanında MEB programlarının en uygun yapıda, lise hazırlık sınavlarına da güçlü bir temel oluşturacak şekilde hazırlanmasıyla oluşturulmuş bir sistemle eğitim verecek Pakkan Okulları 600 öğrenci kapasiteli olacak.

Ezbere dayalı olmayan bir eğitim sistemi

Pakkan Okullarında eğitimi klasik ders anlatımından uzak, derslerin drama ile bütünleştiği bir sistem olarak tanımlamak mümkün. Örneğin öğrenciler fizik dersinde formülleri ezberlemek yerine lego ile öğreniyor, yaratma sürecine dahil oluyor; ezberlemek yerine bire bir deneyip uygulayarak anlamlandırıyor. Okuduklarının özetini çıkarıp derste anlatmak yerine, kendisi bir öykü yazıyor hatta robot tasarlayıp beste de yapıyor.

2018-2019 döneminde eğitime başlayacak Pakkan Okulları, 21. yüzyıl becerilerini kazanmış, yaratıcı, eleştirel düşünen, iletişimi güçlü, iş birliği içinde çalışan, ilkeli, merak eden ve öğrenmenin mutluluğunu yaşayan öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyor. Öğrencilerin bilgiyi hazır bir şekilde almaları yerine bilgiye ulaşmanın yollarını keşfetmelerini sağlıyor.


Anahtar Kelimeler: 45 Yıllık tecrübe
Tarih: 30.08.2018 10:52
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.