90. Yıl kutlamaları

Disney’in lisanslı karakter çizeri Fabrizio Petrossi, Mickey’nin yaratılışınının 90. Yılı kutlamaları kapsamında LC Waikiki Genç Salı Sponsorluğunda, İstanbul Modern’de gençlerle buluşacak.

90. Yıl kutlamaları

LC Waikiki sponsorluğunda İstanbul Modern’de ücretsiz olarak düzenlenen “Genç Salı Tasarım Konuşmaları”na 18 Eylül’de Disney’in lisanslı karakter çizerlerinden Fabrizio Petrossi konuk olacak.Buluşma kapsamında Petrossi, Disney’in 1928 yılında, o dönemin ilk sesli animasyon filmi olma özelliği de taşıyan Steamboat Willie ile beyazperdede seyirciyle buluştuğu yıldan bu yana dünya çapında pek çok sanatçı ve besteciye ilham kaynağı olmuş, her neslin kahramanı ve Disney’in marka temsilcisi Mickey’yi çizim deneyimlerini tasarım meraklısı gençlere aktarmakla kalmayıp katılımcılarla bir çizim atölyesi de gerçekleştirecek.

 

Yaratılışının 90. yıldönümü şerefine tüm dünyada düzenlenen birbirinden eğlenceli etkinliklerin Türkiye ayağıda LC Waikiki ev sahipliğinde İstanbul Modern’de gerçekleşecek bu çizim aktivitesinin ardından Disney Channel’ın sevilen içeriklerinden Mickey Kısaları’nın “Mickey İstanbul’da” adlı bölümü İstanbul Modern sinemada katılımcıların beğenisine sunulacak. İstanbul’un tarihi sembollerinden Kapalıçarşı’da, Mickey ve arkadaşlarının eğlenceli maceralarını konu alan bu bölüm, Disney’in Türkiye’yi konu alan ilk çizgi filmi olması açısından büyük önem taşıyor.

 

LC Waikiki hakkında

 

1988 yılında kurulan ve 1997 yılından bu yana Türkiye’de LC Waikiki Mağazacılık çatısı altında hizmet veren LC Waikiki, “İyi giyinmek herkesin hakkı” misyonu ve “ulaşılabilir moda” anlayışıyla Türkiye’yi giydiriyor. LC Waikiki, büyüme serüvenini 30 yıldır hem yurt içi hem de yurt dışında sürdürüyor. Hazır giyim sektörünün lideri LC Waikiki, bugün, 38 ülkede 850’den fazla mağazası ve yaklaşık 42.000 çalışanıyla hizmet veriyor.

 

www.lcwaikiki.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mickey Hakkında

Disney’in dünya çapında “Gerçek bir Efsane” olarak konumlandırdığı Mickey, 18 Kasım 1928’de senkronize edilmiş ilk sesli animasyon filmi “Steamboat Willie“ile ilk kez beyazperdede seyirciyle buluşmuştur. Konuşan ilk çizgi film karakteri olan Mickey, neredeyse 20 yıl boyunca yaratıcısı Walt Disney tarafından seslendirilmiştir. Mickey bugüne kadar 120’den fazla animasyonda yer almıştır. 1978'deki 50. Yaratılış yıldönümünde Mickey, Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda bir yıldız kazanan ilk çizgi film karakteridir. Mickey Kısa Çizgi Filmleri, Mickey Fare’nin Kulüp Evi ve Mickey ve Çılgın Yarışçılar adlı içerikleriyle Disney Channel ve Disney Junior TV kanalları üzerinden hayranlarıyla buluşmaktadır. Yalnızca dünyanın en ünlü tema parklarında görülmekle kalmaz, aynı zamanda Disney on Ice ve Disney Live! gibi dünya turnesine çıkan prodüksiyonların da yıldızıdır. Mickey, geçmişten günümüze Disney’le ilgili her şeyde Disney’in marka elçisi olarak görevini yerine getirmeyi sürdürüyor.

 

 

The Walt Disney Company Hakkında

The Walt Disney Company ve iştirakleri çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren dünya çapında bir eğlence şirketidir. Şirketin dört ana iş kolu bulunmaktadır: Medya TV Kanalları, Parklar ve Eğlence Alanları, Stüdyo Eğlence Merkezleri ve Tüketici Ürünleri & İnteraktif Medya. Disney Dow 30 endeksinde yer alan şirketlerden birsi olup 2017 mali yılında 55,1 milyar dolar cirosu bulunmaktadır.


Anahtar Kelimeler: 90. Yıl kutlamaları
Tarih: 04.09.2018 12:47
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.