Inglot dan kusursuz Güzellik.

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bronz bir ten ve ışıldayan bir cilt herkesin hayali oluyor. Inglot’un güneşlenmeye zamanı olmayanlar için geliştirdiği AMC Face And Body Bronzer ile yaza bronz bir tenle girmek çok kolay oluyor.

Inglot dan kusursuz Güzellik.

Inglot, yazı tatlı bir bronzlukla karşılamak isteyenlere AMC Face And Body Bronzer’ı sunuyor. Ciltte eşit bir bronz renk oluşturan ve hem yüz hem de vücuda uygulanabilen bronzlaştırıcı, kış aylarında da güneşe hasret kalanların tercihi olacak.  

 

Teni adeta bir çorap gibi saran ve kusursuz bir bronzluk sağlayan AMC Face And Body Bronzer, suya karşı dayanıklı ve tam anlamıyla sabitlendiğinde de kıyafetlere bulaşmıyor. Sıvı içeriğiyle topaklanma yapmayan bronzlaştırıcı, tüm vücut için rahatlıkla kullanılabiliyor. 

 

Inglot AMC Face And Body Bronzer Fiyatı: 100 TL

 

Inglot Hakkında:

 

Przemysl'in küçük bir kasabasında 1983 yılında kurulan INGLOT Kozmetik, şimdilerde renkli kozmetik dünyasının önde gelen üretici firmalarından biridir. INGLOT, yoğun ve canlı renkler ile son teknoloji bilimsel ürünleri bir araya getirmeyi başarmıştır. Geniş renk yelpazesi ve etkileyici ürünler INGLOT'un kalabalık içerisinde göze çarpmasını sağlayan bir faktördür. 600 farklı çeşidin bin 500'den fazla rengi bir araya getirdiği dudak ürünleri, 600 göz ürünü ve 300'den fazla yüz ürünün yanı sıra 400' e kadar varan oje tonu ile çok zengin bir koleksiyondan oluşmaktadır. INGLOT hükümdarlığında bulunan cevherler herhangi bir güzellik ihtiyaçlarını karşılayan ve her zevke hitap edebilen geleneksel tasarımlı paletlerden seçme özgürlüğü sunan Freedom Sistemi ve oksijen ve su- buhar geçirgenliği garantisini sunan devrim niteliğindeki O2M Nefes Alabilen ojeler kendisi üne kavuşturmaktadır. Sadece modaya uygun ve iyi görünme amaçlı olmayıp ayrıca sağlık sebepleri ile de ortaya çıkarılan O2M Ojeler güzel görünümlü tırnakların yanı sıra daha sağlıklı ürün kullanımına da teşvik etmektedir. Amerika, Rusya, Fransa, İngiltere, Almanya, Güney Afrika ve Ortadoğu ülkeleri gibi dünyada 50'den fazla ülkede 700 civarında aktif satış noktamız bulunmaktadır. SIBA Kozmetik Limited Şirketi, INGLOT markasına bağlı olarak Türkiye'de kurulmuş bağlı bir şirkettir. Yaklaşık bir senedir Inglot markasını başarılı bir şekilde tekrar Türkiye'ye getirmektedir.

 


Tarih: 03.07.2018 10:51
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.