INTERMOB 2018’de

SAMET, mobilya yan sanayi firmalarının buluşma yeri olan INTERMOB 2018'de 13-17 Ekim 2018 tarihleri arasında İnovasyon Dünyası’nı ziyaretçilerin beğenisine sunacak.

INTERMOB 2018’de

İstanbul – Yenilikçi ve estetik ürünleriyle tüm yaşam alanlarında hayatı kolaylaştıran, Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET, kaliteli ve katma değerli ürünleriyle INTERMOB 2018’e damga vurmaya hazırlanıyor. Sektör profesyonellerini 21. kez bir araya getirecek olan INTERMOB Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Orman Ürünleri ve Ahşap Teknolojisi Fuarı, 13-17 Ekim 2018 tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek.

 

Bugünün ve geleceğin başarılarına imza atan inovatif çözümler sunan SAMET, INTERMOB 2018’de, kusursuz hareket kabiliyeti ve aktüel çizgileriyle göz dolduran Alpha Box, dolapların içinde minimum yer kaplayacak şekilde menteşesiz olarak tasarlanan D-Lite Lift kalkar kapak sistemleri, ultra ince ve zarif tasarımı ve özel renk kombinasyonlarıyla mobilyaları kişiselleştirme imkânı sunan Smart Flow ile yavaş ve sessiz kapanma özelliğiyle menteşe sistemlerinin yeni nesil ürünü olan Master’ı sergilerken aynı zamanda ürün yelpazesinin son üyesi SO CLASS Teleskopik Ray Sistemlerini de tanıtacak.

 

Fonksiyonel ve fark yaratan tasarımları sektöre sunarak mobilya aksesuar sektöründe standartları yükselttiklerini belirten SAMET Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ufuk Kızıltan, “SAMET olarak, müşteri memnuniyetini esas alıyor, teknolojik gelişmeleri yakından takip edip hızla uyguluyor, inovasyon yaklaşımımız ve Ar-Ge gücümüzle kullanıcılara her zaman katma değerli ürün sunma kararlılığımızı koruyoruz. Kalite, fonksiyon ve tasarımı öncelik olarak görmemiz ve bu vizyonla ilerlememizin, bizi Türkiye’de sektör liderliğine taşıdığına ve dünyadaki öncü markalar arasında yer almamızı sağladığına inanıyoruz. İnovasyon odaklı ürünlerimizi gerek ülkemizde gerekse yurt dışındaki çeşitli platformlarda kullanıcılarımızın ve sektör profesyonellerinin beğenisine sunarak gücümüzü ortaya koyuyoruz. Sektörümüzün etkileşimi ve gelişimine uzun yıllardır büyük katkı sağlayan INTERMOB fuarında SAMET’in “İnovasyon Dünyası”nı sergileyecek ve bambaşka bir kullanıcı deneyimini ziyaretçilerimizle buluşturacak olmaktan gurur duyuyoruz,” dedi.

 

SAMET, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 12. salondaki 1211 numaralı standında, tüm ziyaretçileri estetik tasarımı ve üstün performansıyla dikkat çeken ürünlerini keşfetmeye davet ediyor.

 

 

SAMET Hakkında

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası SAMET A.Ş., 1973 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Çağın ihtiyaçlarına uygun teknolojik donanımla hayata geçirdiği 3000'i aşkın ürün çeşidi ve 45 yıllık deneyimi ile mobilya aksesuar sektöründe öncülüğünü korumaktadır.

SAMET A.Ş., 32.000 m²'si kapalı olmak üzere toplam 80.500 m²’lik bir alanda en son teknolojiyle donatılmış modern ve yüksek kapasiteli üretim tesislerinde 1.400 çalışana sahiptir. SAMET AR-GE Enstitüsü 130 kişilik mühendis kadrosu ile inovasyon ve tasarım odaklı üretim yöntemleri geliştirerek sektöre yön vermektedir. İç pazarda 500'ü aşkın aktif bayi, A.B.D., Rusya, Almanya, İngiltere, İtalya, İspanya, Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, İran, Polonya, Romanya, Bulgaristan, Kazakistan, Slovenya ve Çin ağırlıklı olmak üzere beş kıtada toplam 110 ülkeye gerçekleştirdiği ihracatıyla SAMET A.Ş., Türkiye’de ve dünyada mobilya aksesuarları sektörünün önde gelen markasıdır. Müşteri memnuniyetini esas alan ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek pazarı yönlendiren SAMET, sürekli daha iyiye ulaşma hedefi ve çevre bilinciyle, global pazarda sektörün en büyük oyuncuları arasında yer almaktadır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.10.2018 11:33
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.