“IŞILTINI YANSIT!”

GÖZALICI BİR YILBAŞI KOLEKSİYONU:

“IŞILTINI YANSIT!”

Flormar’ın holografik dokular ve cesur renklerden oluşan yeni koleksiyonu “Lite It Up” ile yeni yılın ışıltısı makyajına yansıyor!

“Yaşasın ışıltılı makyaj!” diyorsan doğru yerdesin. Flormar’ın yeni koleksiyonu “Lite it Up” ile yeni yıla girmeye hazırlandığımız günlerde ışıltınla göz kamaştıracağın makyajlara imza atacaksın. Aydınlatıcıdan göz altı makyaj bazına, kapatıcıdan jel farlara, kaş bazından  rujlara, ojelerden vücut spreylerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahip “Lite it Up” koleksiyonu ile hayal ettiğin ışıltılı görünüme ulaşmak çok kolay!

Koleksiyonda yer alan “primer” ürünleri ile makyaja hazırlık yaptıktan sonra ışıltılı ten ürünleri ile canlı ve aydınlık cilt görünümü elde edebilirsin. Uzun süre kalıcı krem farlar ile göz makyajını kolay bir şekilde yaparken, cesur tonlardan oluşan ruj ve holografik dudak parlatıcıları ve vücut spreyleri ile son dokunuşlarını yaparak ışıltınla dikkatleri üzerine çekeceksin.

Spot ışıkları altındaymış gibi: “Glam Strobing Cream”

Cilde doğal bir parlaklık veren ve zengin vitamin içerikleri bulunan nemlendirici baz Glam Strobing Cream ile cansız ve yorgun cilt görünümüne son veriyoruz. Pürüzsüz ve aydınlık bir bitiş sağlayan Glam Strobing Cream ile  spot ışıklarının altındaymış gibi ışıldamak mümkün!

Fotoğraflarda filtreye gerek kalmasın: “Under Eye Brightening Primer” ve “Brightening Brush Concealer ”

Dört renk seçeneği ile gözaltı halka ve torba görünümünü azaltmaya yardımcı olan “Under Eye Brightening Primer” pürüzsüz yapısıyla cildini anında canlandırıp, aydınlatmaya yardımcı oluyor.

İçeriğindeki mikropartiküller ile ışığı yansıtan ve dört farklı renk seçeneği olan “Brightening Brush Concealer”  ile göz altındaki renk eşitsizliklerini gidermek ve yorgunluk belirtilerini en aza indirebilirsin.

 

 

Daha fazla aydınlatıcı: “Glam Strombing Palette”

Tek ambalajda üç farklı aydınlatıcıya kim hayır diyebilir? Glam Strombing Palette” içerisindeki iki farklı renk seçeneği ile teninin doğal ışıltısını ortaya çıkartırken, üçüncü renk ile ekstra ışıltı katabilirsin! Yüzüne derinlik ve boyut kazandırırken, biraz daha fazla ışıltıdan hiç zarar gelmez!

 “Long Wear Gel Shadow” ile uzun süre kalıcı göz makyajı hayal değil!

“Long Wear Gel Shadow” dört farklı renk seçeneği ve sedefli yapısı sayesinde birikme yapmadan pürüzsüz bir görünüm sağlarken, krem jel formülü ve kadifemsi bitişi ile uygulama kolaylığı sunuyor.

Bakımlı ve dolgun kaşlar için bir sihirli değnek: “Conditioning Brow Primer

Zengin içeriğiyle kaşları besleyen ve özel aplikatöre sahip “Conditioning Brow Primer”; serum olarak kullanıldığında kaşları besleyip gürleşmesine yardımcı olurken, baz olarak kullanıldığında üzerine uygulanacak diğer kaş ürünlerinin performansını arttırıp şekil verme kolaylığı sağlıyor.  “Matte Kisses Lipstick” ile çarpıcı dudaklar!

Kuruluk hissine yol açmamadan uzun süre kalıcılık sunan kremsi mat ruj “Matte Kisses Lipstick”, mıknatıslı ambalajı ile kolay kullanım sağlar. Birbirinden cesur altı renk seçeneği ile kusursuz bir dudak görünümü yaratabilirsin.

 “Dazzle Up Lip Gloss” ile yıldız ışıltısı...

Holografik dokusu sayesinde sen hareket ettikçe ışıltı saçacak olan “Dazzle Up Lip Gloss” alışılmış dudak parlatıcılarına meydan okuyor. Üç renk seçeneği ile “Dazzle Up Lip Gloss”u tek başına veya Matte Lipstick üzerine kullanabilirsin.

Biraz asi, oldukça ışıltılı:  “Dazzle Up Nail Enamel”

Tırnaklarını mükemmel görünüme kavuşturacak olan “Dazzle Up Nail Enamel” parıltılı yapısı ile ışıltıyı tırnaklarına da taşıyor. Normal ojelerin üzerine ya da tek başına uygulanabilen yapısı ve  göz alıcı üç renk alternatifi ile “Dazzle Up Nail Enamel”i rahatça kullanabilirsin.

Gün boyu tazelenen ferahlık: “Lite It Up Body Mist”

Doğal, canlandırıcı, çiçeksi, misk, şekerli ve taze notalar içeren hafif kış kokularından oluşan Lite It Up Body Mist’in üç farklı seçeneği ile gün boyu süren ferahlık hissi paha biçilemez...


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: “IŞILTINI YANSIT!”
Tarih: 30.11.2018 11:46
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.