Işıltılı dokunuşlar

Yılbaşı sofralarının göz alıcı ışıltısının sırrı, bu özel gün için gösterilen emek ve sevdiklerinizle bir arada olmanın verdiği mutluluktur… Bu sebeple Tchibo, yeni yıl sofrasını büyüleyici bir lezzet şölenine dönüştürec

Işıltılı dokunuşlar

Kahve tutkusunun izinde geçen 71 yıllık yolculuğunu farklı temalarla zenginleştiren Tchibo, yeni yıl heyecanına ortak olacak yepyeni bir konseptle geliyor. Pişirme ve hazırlık ürünlerinden oluşan ‘Yılbaşı Sofranıza Işıltı Katın’ temasıyla ilham veren yılbaşı sofraları için ipuçları sunuyor.

 

İşlevsel ekipmanlar şık detaylarla buluşuyor

Söz konusu yılbaşı sofraları olduğunda lezzetiyle şımartan yemekler olmazsa olmazdır. Yağ sıçramasına karşı koruyucu, pişirme altlığı ve tencere altlığı ile Koruyucu Yağ Sıçraması İçin 3’ü 1 Arada yılbaşı lezzetlerinin gizli yardımcısına dönüşüyor.  Çıtır çıtır kızartmalar için delikli aparat, yeni yılın unutulmaz tadı, zencefilli kurabiye için pişirme altlığı olarak kullanabilen koruyucu ekipman, bu yılbaşından sonra mutfakların vazgeçilmezi olacak.

 

Soğuğu izole eden folyosu ile uzun süre optimum soğutma etkisi sağlayan Alışveriş ve Soğutucu Çanta, buz aküsü olmadan tam 4 saat boyunca yiyecekleri taze tutuyor. Su şişeleri için 2 adet bölmesi bulunan çanta, şık tasarımıyla da Tchibo farkını ortaya koyuyor.

 

Yılbaşı sofranız imzanız olsun…

Keyifli yılbaşı sofralarını unutulmaz bir ritüele dönüştürecek bir diğer yardımcı ise LED Baskılı Örtü Şerit. Yeni yılın ışıltısını LED ışıklarla sofralara taşıyan şerit, altın ve gümüş ışıklarıyla gökyüzündeki yıldızları kıskandırıyor. Zaman ayarı fonksiyonu bulunan LED Baskılı Örtü Şerit, 6 saat sonra otomatik olarak kapanıyor. 30 adet LED ışıktan oluşan örtü şerit, masalarda etkileyici bir görsel efekt yaratıyor.

 

Taptaze meyveleri, elegan bir tasarımla masanızda sergilemenin tam zamanı… Altın parlaklığında demir telden dizayn edilen Tel Kap, aynı zamanda çeşit çeşit ekmeklerinizi de servis etmek için rafine bir tercih sunuyor. Yalın tarzıyla dikkat çeken Tel Kap, işlevsel özellikleriyle de yılbaşı sofralarına eşlik etmeye hazırlanıyor.

 

 

 

 

 

Bazı ürünlerin fiyatları:

Koruyucu Yağ Sıçraması İçin 3’ü 1 Arada: 119,95 TL

Çanta Alışveriş ve Soğutucu: 229,95 TL

Tepsi Porsiyonluk 2’li Set: 149,95 TL

Bıçak Mutfak 3’lü Set Siyah: 109,95 TL

Sepet Tel Metal Altın: 129,95 TL

Örtü Şerit LED Baskılı: 169,95 TL

 

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.

 


Tarih: 24.12.2020 17:48
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.