Açık Sinema Sezonu açılıyor.

Yaz günlerinin vazgeçilmezi açık hava sinema günleri başlıyor. 6 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında değişen günlerde; Akasya, Akbatı ve Akmerkez’de gerçekleştirilecek açık hava sinema geceleri, misafirlere keyifli dakikalar geçir

Açık Sinema Sezonu açılıyor.

Bir yaz klasiği hâline gelen açık hava sinema günleri bu yıl da devam ediyor. 11 Temmuz – 8 Ağustos arası her Çarşamba 21.00’da Akmerkez, 27 Temmuz – 11 Ağustos arası her Cuma ve Cumartesi Akbatı ve 6 Temmuz – 17 Ağustos arası Akasya’da gerçekleştirilecek sinema günlerinde 2017’nin en sevilen filmleri izleyicilerle buluşuyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikte ‘Coco, Maşa ile Koca Ayı Sonsuz Arkadaşlık 2, Star Wars: Son Jedi, Arif ve 2016, Aile Arasında ve Paramparça’ gibi filmler yer alıyor.

Sinemaseverler, 6 Temmuz Cuma saat 21.00’da Akasya’da ‘Star Wars: Son Jedi’, 11 Temmuz Çarşamba saat 21.00’da ise Akmerkez’de ‘Aile Arasında’ filmini izleyebilecek.

Türk müziğinin izindeki belgesel

Islandman ve Hey Douglas! projelerinden tanıdığımız iki başarılı müzisyen Tolga Böyük ve VEYasin’i buluşturan ve Red Bull Media House tarafından hazırlanan Searching for Sound, İstanbul’dan Anadolu’ya ve Anadolu’dan Orta Asya’ya doğru Türk müziğinin geçmişini arayan iki müzisyenin yolculuğunu konu alıyor. Belgesel gösteriminin ardından UNIQ Sahnesi’ni İngiliz müzik efsanesi Gilles Peterson’un dünyaya tanıttığı DJ Kerem Akdağ devralacak.


Tarih: 04.07.2018 13:03
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli
  • Pazartesi 27.6 ° / 18.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.