Aile ve Çocuk Parkı Tamamlandı

Bulancak Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi tarafından yapımı tamamlanan Bahçelievler Mahallesi Muratbey Caddesi parkı hizmete açıldı.

Aile ve Çocuk Parkı Tamamlandı

Bulancak'ta dört yılda yaptığımız 28 adet Aile ve Çocuk parkımıza bir yenisini daha ekledik diyen Belediye Başkanı Recep Yakar, “Göreve başladıktan sonra ilçemizin en büyük eksiklerinden olan sosyal alanların tesisine büyük önem verdik. Tüm mahalle ve semtlerimizde; sıfırdan parklar ve oyun alanları tesis ederek vatandaşlarımızın ve bu parklardan en fazla istifade edecek çocuklarımızın ve gençlerimizin hizmetine sunduk.


Bu parklarımızın çoğunda ise tüm mahalle halkına hitap edecek bir şekilde dizayn edilmesine özen gösterdik. Çocuk oyun gruplarıyla donattığımız parklarımızda, spor alanlarına; basketbol, voleybol, mini futbol sahası ve kişisel spor aletlerine yer verdik. Yine parklarımız içinde mahalle sakinlerinin bir araya gelip oturup sohbet edebileceği, güvenli bir alan içinde oyun oynayan çocuklarını takip edebilecekleri kamelyalar ve oturma gruplarıyla donatırken, tamamı belediyemiz imkanlarıyla yapılan bu parklar halkımız tarafından da beğeniyle karşılanıyor.


Başarılı bir çalışma olarak bizleri de yenilerinin yapılması konusunda şevklendiren yeni park ve oyun alanlarımızı uygun olan noktalarda yapmaya devam edeceğiz. Halkımızdan tek isteğimiz hepimizin ortak malı olan bu parklarımızın düzgün kullanılması ve korunmasıdır. Son olarak, Bahçelievler Mahallemize yapmış olduğumuz Aile ve Çocuk Parkımız da tamamlanarak hizmete sunulmuştur. Çevre düzenlemesi de en kısa sürede tamamlanacak parkımızın mahalle halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Parklar ile ilgili isim çalışması ilerleyen günlerde detaylandırılarak kamuoyu ile paylaşılacaktır. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 19.10.2018 14:42
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.