Alkışlar Ferdi Altın'a

Beylikdüzü’nde ki en kaliteli okulların başında gelen Dr. Ayla Savaş Ortaokulu, Liseye Geçiş Sınavında (LGS) ilçe birincisi çıkartarak kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Alkışlar Ferdi Altın

Dr. Ayla Savaş Yine Zirvede

Beylikdüzü’nde ki en kaliteli okulların başında gelen Dr. Ayla Savaş Ortaokulu, Liseye Geçiş Sınavı (LGS) istatistiklerinde ortaokullar arasında ilçe birincisi olarak kalitesini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaliteli Eğitim Ve Başarı Sunuyor

26-27 Haziranda düzenlenen LGS 2021 sınavında ortaokullar arasında Beylikdüzü İlçe birincisi Dr. Ayla Savaş Ortaokulu oldu. Eğitim kalitesi çevre ilçelerce bilinen okula veliler tarafından talep çoğalıyor. ‘Güne güler yüzle başlar, günü güler yüzle bitirir, tek hedef başarı, mazeret yok’ sloganıyla eğitimde yıllardır adından söz ettiren Dr. Ayla Savaş Ortaokulu, öğrencilerine kaliteli eğitim ve başarı sunuyor.

Dr. Ayla Savaş Yine Zirvede

Çocuklarının iyi bir eğitim almasını isteyen velilerin aklındaki en önemli soru "Hangi okulu tercih etmeliyiz" şeklindedir. Ancak, İstanbul'un gözde ilçelerinden Beylikdüzü'nde yaşayanların özellikle ortaokul seçimi konusunda hiç zorlanmıyor. Çünkü yıllardır bölgedeki "En başarılı ortaokullar" sıralamasında zirvede hep Dr. Ayla Savaş ismi var.

Rakiplerinin Çok Önünde

Zaten ortaya çıkan rakamlar da Dr. Ayla Savaş Ortaokulu'ndaki eğitimin üst düzeyde olduğunu açıkça gözler önüne seriyor. Bu yıl Dr. Ayla Savaş'tan mezun olan öğrencilerden 21’i Fen Lisesi'ni, 63'ü Sınavlı Anadolu Lisesi’ni ve 7’si Sosyal Bilimler Lisesi’ni kazandı.

Alkışlar Ferdi Altın'a

Tabii bu başarıdaki en büyük pay "Altın Adam" lakaplı okul müdürü Ferdi Altın'ın. 2013'ten bu yana müdürlük görevini yürüten Altın; pozitif enerjisi, ekibiyle olan uyumu ve öğrencileriyle yakından ilgilenmesiyle ön plana çıkıyor. Öğretmen kadrosu da çok tecrübeli. Alanındaki en iyi öğretmenlerin bir araya geldiği Dr. Ayla Savaş Ortaokulu, sadece eğitimde değil sosyal ve kültürel faaliyetlerde de hep ön sıralarda kendisine yer buluyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Alkışlar Ferdi Altın'a
Tarih: 07.09.2021 19:08
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.