Annelere özel kampanya

Tchibo kapsüllü kahve makinesi Cafissimo easy anneleri mutlu edecek

Annelere özel kampanya

Anneler Günü için farklı bir hediye arayışındaysanız Tchibo’dan size güzel bir haber var. Tchibo, tek tuşla birbirinden lezzetli kahveler hazırlayan kullanımı çok kolay kahve makinesi Cafissimo easy için Anneler Gününe özel bir kampanya düzenledi. Kahve tutkunu olan annelerini sevindirmek isteyenler 9 Mayıs tarihine kadar 5 kutu kapsül alımında Cafissimo easy’e 849 TL yerine 699 TL’ye ulaşabilecek.

 

Tchibo, Anneler Günü’ne özel bir kampanya düzenledi. Evde barista ustalığında kahveler hazırlamasına yardımcı olan, farklı pratik ve kolay kullanımlı Cafissimo easy’e, 5 kutu kapsül kahve alımında 849 TL yerine, 699 TL’ye ulaşmak mümkün olacak.   

 

Tek dokunuşla Espresso, Caffe Crema ve Filtre kahve keyfi

Cafissimo easy, patentli üç kademeli basınç sistemi sayesinde tek bir tuşla birbirinden lezzetli espresso, caffè crema ve filtre kahve hazırlamanıza yardımcı oluyor. Modern tasarımının yanı sıra siyah, kırmızı, gri ve beyaz renk seçenekleriyle her yere uyum sağlayan Cafissimo easy, evde kahve keyfini bir üst seviyeye çıkarıyor.

 

Annenizle sohbetlerinize eşlik edecek

Kompakt tasarımıyla 4 kapsül saklama imkanı sunan Cafissimo easy’in, atık kapsül haznesi de oldukça kolayca temizleniyor. Bulaşık makinesinde yıkanabilir parçalarıyla kullanım sonrası da hayatı kolaylaştırıyor. 650 ml su tankı hacmiyle dikkat çeken Cafissimo easy, kahve keyfini en büyük bardaklara taşınmasına yardımcı oluyor.

 

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 14 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.05.2021 16:39
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.