Antalya Valisi Ersin Yazıcı 10 Ocak mesajı

Antalya Valisi Ersin Yazıcı milletin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşların haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerin, ülke demokrasisini korumada da büyük katkı sunduğunun altını

Antalya Valisi Ersin Yazıcı 10 Ocak mesajı

"Zor şartlar ve imkanlar dahilinde çalışıyorlar"

Antalya Valisi Ersin Yazıcı milletin gözü, kulağı ve dili olan, vatandaşların haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olan gazetecilerin, ülke demokrasisini korumada da büyük katkı sunduğunun altını çizdi. Vali Yazıcı, " Zor şart ve imkanlar içerisinde, zaman mefhumu tanımadan büyük bir fedakarlıkla tüm enerjisini halkımızın doğru haber alması için harcayan basın emekçilerimizin bu gayretleri her türlü takdiri hak etmektedir. Turizmin başkenti, bir dünya şehri olan Antalya'mızın; dünyada daha da tanınır hale gelmesinde, turizm sektörü başta olmak üzere, tüm sektörlerin başarıya ulaşmasında ve bu başarının da ülkemiz ekonomisine olumlu yönde yansımasında, basın çalışanlarımızın çok önemli rolü bulunmaktadır. Toplumun tarafsız, hızlı ve doğru bilgilendirilmesi adına önemli bir görevi yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: vali ersin yazıcı 10 ocak
Tarih: 10.01.2022 03:07
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.