Apsiyon ve Trendyol’dan iş birliği

Apsiyon kullanıcıları kargolarını sitelerindeki Gel Al Kargo Otomatlarından teslim alabilecek

Apsiyon ve Trendyol’dan iş birliği

Son iki yıldır Türkiye'nin en hızlı büyüyen ilk 100 şirketi arasında yer alan Apsiyon, Trendyol ile kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak bir iş birliğine imza attı. Yapılan anlaşma ile Apsiyon kullanıcılarının Trendyol siparişleri, sitelerindeki Gel Al Kargo Otomatlarına teslim edilecek.  Böylece Trendyol’dan gelen siparişler güvenle muhafaza edilecek ve site sakinleri kargolarını istedikleri zaman bu noktalardan alabilecek.

Site yöneticisi ve sakinlerinin hayatını kolaylaştırmaya odaklanan Apsiyon, Türkiye’nin en çok tercih edilen online alışveriş platformu Trendyol ile iş birliği yaptı. Anlaşma kapsamında Apsiyon kullanıcılarının Trendyol alışverişleri, zaman kısıtlaması olmaksızın Gel Al Kargo Otomatlarında muhafaza edilecek. Apsiyon kullanıcılarının Trendyol siparişleri, sitelere yerleştirilecek bu otomatlarda muhafaza edilecek ve sipariş sahipleri kargolarını günün herhangi bir saatinde teslim alabilecek.

 

“Kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştırıyoruz”

Trendyol ile yapılan iş birliği çerçevesinde kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak yeni bir hizmete imza attıklarını söyleyen Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret Türk, “Yeni iş birliği kapsamında Apsiyon olarak Trendyol’a kargo otomatlarını konumlandırabilmesi için fizibilite çalışmasıyla uygun site desteği sağlıyoruz. Trendyol kargo otomatlarının konumlandırılması için aracılık yapıyoruz” diye konuştu.

 

“Yıl sonuna kadar 200 noktaya ulaşmayı hedefliyoruz”

Apsiyon CEO’su ve Kurucu Ortağı Kudret Türk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hizmetimiz, diğer gel-al noktaları gibi aracı firmalara veya dükkanlara bağlı değil ve tamamen çalışma saatinden bağımsız. İş birliği kapsamında şu anda beş adet olan kargo otomatlarının sayısını yıl sonuna kadar 200’e çıkarmayı hedefliyoruz.”

 

 


Tarih: 23.01.2022 02:10
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.