Araçlarını değiştiremeyenler !

Hem pandeminin etkisi hem dünya genelinde meydana gelen tedarik sorunları hem de yaşanan ekonomik dalgalanmalar yeni araç satın alımlarına da yansıdı. Bu durumda araçlarını yenileyemeyenler de mevcut araçlarının bakımına daha fazla özen

Araçlarını değiştiremeyenler !

Araçlarını değiştiremeyenler oto aksesuar pazarını hareketlendirdi

Hem pandeminin etkisi hem dünya genelinde meydana gelen tedarik sorunları hem de yaşanan ekonomik dalgalanmalar yeni araç satın alımlarına da yansıdı.  Bu durumda araçlarını yenileyemeyenler de mevcut araçlarının bakımına daha fazla özen göstermeye başladı. Tüm bu gelişmeler araç bakımı ve aksesuarı pazarını büyüttü.

Pandemi dönemiyle birlikte yükselişe geçen bireysel araç kullanımı yedek parça satışlarına ise olumlu şekilde yansıdı. Oto aksesuar pazarı; 2021 yılında güçlü bir büyüme gösterirken, OSRAM’ın aksesuar ürünlerindeki satışları yüzde 100’ün üzerinde arttı.

Tüm dünyayı etkisi altında alan pandemi, otomotiv sektöründe de değişimlere neden oldu. Pandeminin ilk döneminden bu yana yaşanan belirsizliklerle beraber daha sonra ortaya çıkan tedarik sorunu, ekonomik dalgalanmalar ve araç fiyatlarında meydana gelen yükselişler yeni araç alımlarını olumsuz etkiledi. Tüm bu gelişmeler doğrultusunda insanlar da tercihlerini yeni araç almaktan ziyade ellerindeki mevcut araçların bakımına daha fazla özen göstermekten yana kullandı. Bu kapsamda araç içi aksesuar pazarında büyüme meydana geldi.

Bu büyüme doğrultusunda; OSRAM’ın aksesuar ürünlerindeki satışları yüzde 100’ün üzerinde arttı. OSRAM’ın 2021 yılında AirZing Mini hava temizleme cihazı ve TYREinflate hava kompresörleriöne çıkan ürünlerin başında yer aldı. Özellikle AirZing Mini ürünü pandemide araç kullanıcılarının kendilerini araçlarını kullanırken daha da güvende hmelerini sağladı. TYREinflate serisi ise sürücülerin her koşulda araç kullanabilmelerinde cesaret verici bir ürün olarak dikkat çekti.

OSRAM yatırımlarına devam edecek

2022 yılında araç güvenliğine, araç elektrik aksamlarına ve elektrikli araçlara yönelik farklı ürüngruplarını piyasaya sürülecek olan OSRAM, global olarak da yeni ürün geliştirmek için yatırımlarına devam edecek. Özellikle aydınlatma sistemleri ve sürüş güvenliğine odaklanacak olan şirket, yeni ürünler ile sürücülerin hayatını kolaylaştırmaya devam edecek.

 

ams OSRAM Hakkında
 

110 yılı aşkın geçmişe sahip olan DNA'mız, hayal gücü, mühendislik bilgisi, sensör ve ışık teknolojilerinde küresel endüstriyel kapasite sağlama yeteneği ile tanımlanıyor. Portföylerimiz birbirini mükemmel bir şekilde tamamlıyor. Birlikte, tek bir kaynaktan eksiksiz optik sistemler sunuyoruz. Tüketici, otomotiv, sağlık ve endüstriyel sektörlerdeki müşterilerimizin rekabet üstünlüğünü korumasını sağlayan heyecan verici yenilikler yaratıyoruz. Böylece, çevre üzerindeki etkiyi azaltırken sağlık, güvenlik ve konfor açısından yaşam kalitesini anlamlı bir şekilde artıran yenilikleri teşvik ediyoruz. Ams ve OSRAM'ı birleştirerek optik çözümlerde dünya lideri oluşturuyoruz. Algılamak Hayattır’ın anlamı budur.

 

Dünya çapındaki yaklaşık 26.000 çalışanımız, yolculukları daha güvenli, tıbbi teşhisleri daha doğru ve günlük iletişimde daha zengin bir deneyim sunmak için algılama, aydınlatma ve görselleştirmede inovasyona odaklanıyor. Çalışmalarımız, başvurulan ve uygulanan 15.000'den fazla patentte yansıtılan çığır açan uygulamalar için teknoloji yaratıyor. Genel merkezi Avusturya Premstaetten/Graz'da ve eş genel merkezi Almanya Munih'te bulunan grup, 2020'de (pro-forma) 5 milyar ABD dolarının üzerinde birleşik gelir elde etti.

 

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 23.01.2022 01:59
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.