Aşkınızı anlatmanın en anlamlı yolu

Tchibo’dan tutkunuzu gösterecek Sevgililer Günü hediyeleri

Aşkınızı anlatmanın en anlamlı yolu

Aşkı sembolize eden Sevgililer Günü’ne özel, aşkın tutkulu enerjisinden ilham alarak hazırlanan Tchibo hediye seçenekleri, bugünü daha da değerli kılmaya hazırlanıyor. Birbirinden keyifli ve anlamlı hediyeler, sevginizi göstermek için etkili bir yardımcıya dönüşürken, fonksiyonel özellikleriyle de partnerinizin hayatını kolaylaştırıyor.

 

Söz konusu aşk olduğunda bazen kelimeler de kurulan cümleler de güçsüz kalır, düşünülmüş bir hediye ise aşkı anlatmanın en anlamlı yolu olur. Kahve tutkusunun artmasına öncü olan Tchibo birbirinden farklı alternatifleriyle hediye seçiminde kararsız kalanlara yardımcı oluyor.

 

Kahve ve oyun tutkunlarının hediyesi Tchibo’dan…

Kahve tutkunlarının elinden düşürmeyeceği Çelik Termos, kalite ve şıklığıyla Sevgililer Günü ihtişamına ayak uyduruyor. Yaklaşık 3-5 saat arası içeceği sıcak tutan iç materyali ve rahat taşınabilmesi için eklenen sap detayıyla Çelik Termos, her an kahveye ulaşmak isteyen partnerler için ideal bir hediye alternatifi sunuyor. Aynı zamanda pratik kullanımı ve modern tasarımıyla, kahve keyfini birleştiren Cafissimo Easy de kahve aşıklarını mutlu edecek.

 

Kaç yaşında olursa olsun oyun oynamaktan vazgeçmeyen partnerler için nostaljik bir hediye almak Tchibo ile mümkün. Cep formatındaki Retro Mini Oyun Konsolu, Spor, aksiyon, mantık, arcade, jump'n run ve yarış oyunlarıyla 80’lerdeki oyun eğlencesini günümüze taşıyor.

 

Zarif ve lezzetli hediyelerin ortak noktası

Doğanın en özel armağanlarından incinin zarif bir bircimde tasarıma dönüştüğü Tchibo İstiridye İncili Kolye, beyazın saflığını tabiatın ihtişamıyla buluşturuyor. Rodyum kaplama gümüş kolyenin boyu uzunluğu 40 cm'den 42,5 ila 45 cm'ye kadar ayarlanabiliyor. İnci kolye aynı zamanda inci küpelerle de tamamlanabiliyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soğuk havalarda partnerini düşünenler için Pembe Şal XXL Dokuma, müzik tutkunlarının hayatında ritim hiç eksik olmasın isteyenler için Radyo Dijital Kompakt Bambu, özel bir hediye seçeneği sunuyor. Takıların muhafaza edilmesi için Pembe Takı Kutusu ve daha birçok alternatif Sevgililer Günü için hediye arayanları bekliyor.

 

Tchibo ürünleri www.tchibo.com.tr  internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında.

 

Bazı ürünlerin fiyatları;

İstiridye İncili 925 Ayar Gümüş Kolye: 219,95 TL

İstiridye İncili 925 Ayar Gümüş Küpe: 119,95 TL

Çelik Termos Lacivert: 109,95 TL

Çelik Termos Pembe:109,95 TL

Dokuma Şal Pembe: 34,95 TL

Takı Kutusu Pembe: 99,95 TL

LED Makyaj Aynası: 149,95 TL

Radyo Dijital Kompakt Bambu: 299,95 TL

Bambu Bluetooth Hoparlör: 199,95 TL

Kırmızı Cafissimo easy: 849 TL

 

Tchibo Hakkında:

Benzersiz bir iş modeline sahip olan Tchibo; 14 ülkede 1000’den fazla mağaza, 22.300 satış noktası ve internet mağazaları ile müşterilerine hizmet vermektedir. Şirket bu çok kanallı dağıtım sistemini, her hafta değişen gıda dışı ürünlerle birlikte, kahve ve kapsüllü kahve makinesi Cafissimo’yu sunmak üzere kullanmaktadır. 2016 yılında dünya genelindeki 12.000 çalışanıyla 3,3 milyar Euro kazanç sağlayan Tchibo; Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Almanya ve Macaristan'da kavrulmuş kahve pazarının lideri ve Avrupa’nın önde gelen e-ticaret şirketlerinden birisidir. 1949’da Hamburg’da kurulan aile şirketi, uyguladığı sürdürülebilir politikalar sayesinde, 2012 yılındaki Kurumsal Ahlak ve Çevresel Lojistik Ödülü ve 2013 yılındaki Federal Hükümet KSS Ödülü başta olmak üzere birçok ödüle layık görülmüştür. Tchibo 2016 yılında, Almanya'nın en büyük sürdürülebilir şirketi seçilmiştir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Tchibo sevgililer günü
Tarih: 06.02.2021 09:48
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.