ATIK YÖNETİMİ SEKTÖRÜ ANKARA’DA BULUŞUYOR

IFAT Eurasia’nın da sponsorları arasında yer aldığı, Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Paneli (TÜRKTAY) 17 – 18 Ekim tarihleri arasında Ankara Hilton-Sa’da 9’uncu kez kapılarını açacak.

ATIK YÖNETİMİ SEKTÖRÜ ANKARA’DA BULUŞUYOR

2010 yılında düzenlenmeye başlanan panel serisinde, günümüze kadar 350’den fazla konuşmacı, 320’nin üzerinde sunum ile sektöre katkı sundu. Sektörün paydaşları olan kamu kurum ve kuruluşları, sektörel dernek ve birlikler, özel sektör temsilcileri ve uzman konuşmacıların atık yönetimi konusunu derinlemesine ele alacakları panel, bu yıl ‘Ekonomide Atık, Atıkta Ekonomi’ teması ile düzenlenecek.IFAT Eurasia’nın da sponsorları arasında yer aldığı, Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Paneli (TÜRKTAY) 17 – 18 Ekim tarihleri arasında Ankara Hilton-Sa’da 9’uncu kez kapılarını açacak. 2010 yılında düzenlenmeye başlanan panel serisinde, günümüze kadar 350’den fazla konuşmacı, 320’nin üzerinde sunum ile sektöre katkı sundu. Sektörün paydaşları olan kamu kurum ve kuruluşları, sektörel dernek ve birlikler, özel sektör temsilcileri ve uzman konuşmacıların atık yönetimi konusunu derinlemesine ele alacakları panel, bu yıl ‘Ekonomide Atık, Atıkta Ekonomi’ teması ile düzenlenecek. 

IFAT Eurasia’nın da sponsorları arasında yer aldığı, Türkiye’de Tüm Yönleriyle Atık Paneli (TÜRKTAY) 17 – 18 Ekim tarihleri arasında Ankara Hilton-Sa’da 9’uncu kez kapılarını açacak. 2010 yılında düzenlenmeye başlanan panel serisinde, günümüze kadar 350’den fazla konuşmacı, 320’nin üzerinde sunum ile sektöre katkı sundu. Sektörün paydaşları olan kamu kurum ve kuruluşları, sektörel dernek ve birlikler, özel sektör temsilcileri ve uzman konuşmacıların atık yönetimi konusunu derinlemesine ele alacakları panel, bu yıl ‘Ekonomide Atık, Atıkta Ekonomi’ teması ile düzenlenecek.

Atık yönetimi uygulamalarının önemine dikkat çeken IFAT Eurasia Proje Müdürü Namık Sarıgöl; “Ülkemiz hammadde ve enerji tedariği alanlarında maalesef dışa bağımlı. Söz konusu bağımlılık bir taraftan ekonomik anlamda güçlenmemizi engellerken bir taraftan da uluslararası politik gelişmelerde pazarlık gücümüzü azaltmakta. Bu şartlar altında bütüncül bir yaklaşımla planlanacak atık yönetimi modelinin etkin bir şekilde uygulanması, hayati önem taşımakta. Bütün sorumluluk ve iş yoğunluğunu T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımıza bırakmadan, istihdam, ihracat, enerji tasarrufu, dış ticaret açığı, eğitim, sağlık, çevre güvenliği, yerel yönetimler ile ilgili tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, tüm sanayi birimlerinin ve atık ile ilgili ürün ve hizmet üreten firmaların bilgi, emek ve tecrübelerini birleştirmeleri gerekiyor. Destekçisi olduğumuz TÜRKTAY paneli Türkiye’de döngüsel ekonomi kapsamında daha etkin bir atık yönetimine ve geri dönüşüme katkı sağlamayı amaçlıyor. Sektörün tüm paydaşlarını Türktay’a bekliyoruz” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.10.2018 14:55
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.