Automation Fair 2018

Günümüz üreticilerini en çok etkileyen konuları tartışmak için sanayi liderleri bir araya gelirken, Rockwell Automation da yeni platformunu ilk kez sahneye çıkartıyor.

Automation Fair 2018

PHILADELPHIA, 14 Kasım, 2018 — Bugün Rockwell Automation her yıl düzenlediği Automation Fair’da markanın en son vaadini duyurdu: Expanding Human Possibility, insanların hayal gücüyle makinelerin zekasını birleştirmek. Rockwell Automation’ın bu vaadi hem Connected Enterprise’ı gerçekleştirme arzusunu hem de şirketlerin insanları, makineleri ve verileri bağlayarak daha etkin ve verimli hale geleceğini destekliyor.

 

Rockwell Automation Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Blake Moret konuya ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi: Yeni Rockwell Automation sloganı hem insanların rolünün gelişmiş üretim teknolojilerindeki önemine vurgu yapıyor hem de performansı olabilecek en yükseğe çıkartabilemenin, inovasyonda ilerlemenin ve istikrarlı büyümenin yollarına odaklanıyor. Automation Fair’daki partnerlerimizle birlikte Connected Enterprise’ın nasıl gerçekleşebileceğini ve bu sayede müşterilerin nasıl daha etkin, hızlı ve verimli hale gelebildiğini göstereceğiz.”

 

Binlerce global üretim sektörü lideri Philadelphia’da son teknolojileri deneyimlemek ve aralarında siber güvenlik, kadın liderler, yetkinlik açığı ve STEM gibi konuların da olduğu bugünün üretim ortamını etkileyen tüm sektör trendlerini tartışmak için bir araya geldi. Bu cezbedici etkinliğin çok büyük bir bölümü, Rockwell Automation’dan ve diğer şirketlerden liderlerin tartışmalarıyla Facebook Live üzerinden canlı yayınlanacak.

 

Etkinlik süresince Rockwell Automation ve PartnerNetwork üyelerinin sergileyeceği ürün ve çözümler şunları destekleyecek:

 

  • Connected Enterprise: Yeni analitik çözümleri ve dijital çözümler veriyi anlaşılabilir bilgiye dönüştürmeye yardımcı oluyor, bu sayede üretim katında veya yönetimdeki - kullanıcıları doğru bir şekilde daha bilinçli kararlar vermelerini sağlıyor. 

 

  • Veri Analitiği ve Artırılmış Gerçeklik: Rockwell Automation müşterilerin verimini ve tesislerin verimliliğini artırmak, operasyonel riskleri azaltmak ve sistemler arası daha iyi bir işbirliği sağlamak için portfolyosunu genişletiyor ve PTC ile bir ortaklık başlatıyor.

 

  • İnovasyon: Müşteriler yeni teknolojilerin imalat ve üretimi, yapay zeka, artırılmış gerçeklik, giyilebilir teknolojiler ve diğer yenilikçi teknolojilerle nasıl değiştiğini önceden görebilecek.

 

Rockwell Automation “Expanding Human Possibility” hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın. Automation Fair etkinlik görüntüleri, ürünler ve etkinlik duyuruları hakkında bilgi almak için Automation Fair online pressroom’u ziyaret edebilir sosyal medya kanallarından etkinliği #AutoFair18 etiketiyle takip edebilirsiniz.

 

Rockwell Automation PartnerNetwork Programı Hakkında

Rockwell Automation PartnerNetwork işbirliği ortak ağı programı global üreticilere tesis genelinde optimizasyon sağlayacak, makine performansını iyileştirecek ve sürdürülebilirlik hedeflerini tutacak, sınıfının en iyi çözümlerini geliştirmeye, uygulamaya ve desteklemeye odaklanmış şirketlerin işbirlikçi ağına erişim fırsatı sunar.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Automation Fair 2018
Tarih: 20.12.2018 13:47
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.