BASIN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yayınlanan Kaş Belediyesi sosyal tesisleri hakkında ki iddialılara yönelik basın açıklaması yapma gereği duyan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, bazı siyasi grupların belediyeyi karalama ?

BASIN AÇIKLAMASI

Basın açıklamasında şu açıklamalara yer verildi.

“02.07.2020 tarihinde bazı basın yayın ve sosyal medya portalları üzerinden Kaş Belediyesi’nin bütçe içi işletmesi olan, Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesinin merkezi iş yeri Kaputaş Plajının 2019 Yılında zarar ettiğine yönelik gerçek dışı paylaşımlar yapılmıştır. Bazı siyasi grupların yaptığı açıklamalar yıpratmaya yöneliktir.

Nereden ve nasıl temin edildiği belli olmayan ve doğruluğu ilgili Müdürlüğümüzden teyit edilmeyen sosyal medyada bahsi geçen iş bu evrak nihai rapormuş gibi kamuoyunu yanıltmak maksadıyla siyasi bir grup tarafından yayımlanmıştır. Her vatandaşın bilgi edinme hakkı olmakla birlikte Kaş Belediyesine başvurularak konu ile ilgili herhangi bir bilgi veya belge talebinde bulunulmamıştır.

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile ve kamu disiplini çerçevesinde Kaş Belediyesinin iş ve işlemleri yürütülmektedir. Bu nedenle Kaş Belediyesini yıpratmaya yönelik gerçek dışı beyanlara itibar edilmemelidir.

Sosyal Belediyecilik kapsamında faaliyet gösteren Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesine ait hesap detayları ve gelir gider tablosu ektedir. Buna göre Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri İktisadi İşletmesinin ekte sunulan 2019 yılı kümülatif mali tablolarından anlaşılacağı üzere herhangi bir ticari zarar söz konusu değildir.

Kaş Belediyesinin itibarını, kamu görevini aksatıcı yayın yapanlarla ilgili yasal hukuki süreci başlatma hakkımızı saklı tutuyoruz. Kaş Belediyesini yıpratmaya yönelik gerçek dışı paylaşımların takipçisi olacağız.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Kaş Belediyesi


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 04.07.2020 18:25
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.