Başaramayacaksınız!

Ekonomik savaşı da kazanacağız! Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar, son günlerde Türkiye üzerinde oynanan ekonomik oyunlar ile ilgili yazılı bir açıklamada bulundu.

Başaramayacaksınız!

Her geçen gün güçlenen, milli politikalar sergileyen, Ortadoğu’da ezberleri ve planları bozan, boyun eğmeyen, teslim olmayan emir almayan bir Türkiye istemeyenler en son çare ekonomik darbeye yeltendiler. Suriye ve Irak’ta planlarını bozduğumuz, milli savunma sanayimizde baş kaldırdığımız Amerika ve emperyalist güçlerin son oyunu ekonomik darbedir. Dünyada ki tüm darbelerin, terör olaylarının arkasında olan güçler dik duran bir lideri ve ülkeyi hedef almaktadır. Asırlardır sömürdüler, çatıştırdılar, savaştırıp sonra o topraklara çöktüler. Artık buna dur diyen, dünya beşten büyüktür diyen bir lider var.

15 Temmuz hain darbesinde parmağı olanlar şimdi başka oyun peşinde

Türkiye’de yaşanan tüm darbelerde olduğu gibi 15 Temmuz’da da parmakları olduğu açıkça ortaya çıkan, Fetö haininin hamisi ABD, elinde ki teröristi vermezken hukuk devleti olan Türkiye’den kabadayı tarzıyla yargılanan birinin serbest bırakılmasını istemiştir. Papaz bahanedir. ABD maşası olan PKK, PYD, YPG ve İŞİD’e dağları şehirleri dar eden Türkiye Ortadoğu’da büyük oyunu bozmuş, Suriye’de planlar çökmüştür. Terör örgütlerine binlerce tır silah veren, teröristleri eğiten ABD, stratejik bir dost ve müttefik ülkeden ziyade bir düşman gibi ülkemiz aleyhinde çalışmalar yapmıştır. Oyunu bozulan Ortadoğu’da istediği gibi at koşturamayan ABD zaman zaman terörler, zaman zaman yargı darbeleri ile en son ise 15 Temmuz hain darbe girişimi ile Türkiye’ye terbiye vermeye kalkmış ama liderlerinin yanında dimdik ayakta duran Türk halkı buna geçit vermemiştir.

Birlik içinde bu saldırıları püskürteceğiz

Tüm bu tuzaklardan kurtulan Türkiye ve liderine en son olarak ekonomi darbesi vurulmak istenmektedir. Dolar üzerinden yapılan bu darbe girişimi piyasaların kapalı olduğu Cumartesi ve Pazar günü ve gecelerinde bile devam etmektedir. Ama bilinmelidir ki bu milletin tarihi bu tip kirli tuzakları ve oyunları bozmakla doludur. Bizler aç susuz dünyanın en modern ülkelerini dize getirmiş bir ecdadın torunlarıyız. Hiçbir güç bu ülkeye ve liderine diz çöktüremeyecek, bu oyunları da Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve tüm Türk halkı ile bozacağız. Partili partisiz, Kürt Türk, ayrımı yapmadan tüm Türkiye olarak bu oyunu bozmak için devletimizin yanında dimdik ayaktayız. Dolar düşer çıkar ama ülke düşerse hepimiz düşeriz. Tüm vatandaşlara çağrım; Siyaseti, hamaseti çekişmeyi bir kenara bırakarak devletimizin etrafında kenetlenmeli, yıkıldığımızı, dağıldığımızı görmek isteyenlere en iyi cevabı birliğimizle vermeliyiz.

Mevzu vatansa dolar bize vız gelir

Esas olan vatandır. Mevzu olan vatansa dolar bize vız gelir. Malımızdan oluruz, mülkümüzden oluruz ama asla vatanımızdan ve bağımsızlığımızdan olmayız. Yıllarca kendisine biat eden, her emri uygulayan Türkiye hayali kuranlar boşa hayal kurarlar. Bu ülke artık kendi ayakları üzerine kalkmaya başlamış, kafasını kaldırmıştır. Biz liderimiz ve devletimiz ile birlikte bu bağımsızlık mücadelesinde ölümüne varız.

Bundan sonra Amerika düşünsün!

 Recep YAKAR

Bulancak Belediye Başkanı


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: bulancak giresun recep yakar
Tarih: 14.08.2018 13:14
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.