Başkan Genç, Kamyoncu esnafıyla buluştu

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçede faaliyet gösteren S.S. 36 No'lu Döşemealtı Yeniköy Organize Sanayi Kamyoncular ve Çekiciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifinde kamyoncu esnafıyla bir araya geldi.

Başkan Genç, Kamyoncu esnafıyla buluştu

Geleneksel hale gelen kahvaltı buluşmasında Başkan Genç’e Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, Kooperatif Başkanı Bayram Karateke, Döşemealtı Muhtarlar Derneği Başkanı Alkan Altun, Antalya Bölge Trafik (Merkez Bölge) Şube Müdürü Hüseyin Çalhan eşlik etti.

Başkan Genç, “Kahvaltı sohbetlerinde buluşmalarımızı geleneksel hale getirdik. Soför ve esnaf kardeşlerimin sorunları elbette benim de sorunum. Bunların çözümü için bu toplantıların büyük faydası oluyor. İlçemiz hızla büyüyen ve gelişen bir bölge. Özellikle kentin giriş noktası olması hem Doğu hem de batı aksında kapı görevi görmesi ilçenin önemini daha da artırıyor. Siz kamyon nakliyat esnafının çok daha büyük ve her türlü ihtiyaca cevap verecek yeni bir alan yaratılması için Şoförler Odası Başkanım Niyazi Özçelik ile çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Antalya Bölge Trafik (Merkez Bölge) Şube Müdürü Hüseyin Çalhan, kamyoncu esnafını özellikle kış aylarında çok daha dikkatli olmaları konusunda uyararak, kış lastiği, hız limitleri ve uykusuz olarak yolculuk yapılmaması konusunda duyarlı olmaya davet etti. Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Niyazi Özçelik, “Oda seçimlerinden önce de yine Turgay başkanımla burada bir araya gelmiştik. Bizlerin sorunlarına çözüm konusunda ki hassasiyeti nedeniyle kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 11.12.2019 20:00
  • Çarşamba 27.4 ° / 18.2 ° Güneşli
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.