Başkan Yakar, AFFETMEYECEK !...

Bulancak Belediyesinin borç batağında olduğu yönünde eleştirilere cevap veren Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar “Hodri meydan diyerek, “İddia ettikleri gibi Bulancak Belediyesinin borcu 80 milyon değil. 32 milyon TL’dir. Buna karşıl

Başkan Yakar, AFFETMEYECEK !...

“Yalan beyanlarla kamuoyunu yanıltmaya çalışıyorlar ve beyanlarının yalan olduğunu da çok iyi biliyorlar. İstedikleri ortamda bunu tartışmaya her zaman açığız” diyerek yapılan iddialara karşı gerekenin yapılacağının da mesajını verdi.  

 

Başkan Yakar yaptığı açıklamada  “CHP İlçe başkanımız maalesef genel başkanına özenmiştir. Sürekli yalan yanlış açıklamalar ve iftiralarla şahsımı ve kurumumu hedef alan CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç’ı iddialarını kanıtlamaya davet ediyorum. Aksi takdirde her iddiası yalan çıkan ve yüz binlerce Türk lirası tazminat ödeyen Genel Başkanı gibi müfteri ve yalancı konumuna düşecektir. Defalarca cevapladığımız saçma sapan iddiaları iftira şeklinde ısıtıp ısıtıp gündeme sunan Sayın Sıbıç’a, bir canlı yayında karşılıklı tartışma teklif ediyorum. Buyursun bahsettiği 80 milyon borcu belgelerle ispatlasın. Aksi durumda müfteri ve yalancı durumuna düşecektir. Kendisi, iddialara cevap vermediğimiz, ortada olmadığımızı da iddia ederek basit ifadelerle kendini haklı çıkarmaya çalışıyor. Biz işimizin başında, halkımızın içindeyiz. Daha önceden de söyledik merdiven boyamayı şenlik yapmayı hizmet sayan CHP zihniyeti, yapılan devasa hizmetleri anlayamaz” dedi.

 

Yıllarca parke döşedik diye övündüler
Yakar; “Şimdi yapılan; sıcak asfalt, baskı beton, parke yollar, park ve bahçeler, çevre düzenlemeleri, arıtma tesisleri, temiz su, atık su, kanalizasyon, ışıklandırma, cadde düzenlemeleri, araç parkını genişletme, beton santrali kurma, kankasör tesisini geliştirme, dere ıslahları, cenaze hizmetleri, sosyal belediyecilik başta olmak üzere şehri baştan aşağı yenileme hizmetlerimizi, betonlaşma olarak aşağılayan Sayın İlçe Başkanı, Ballıca mahallesine parke döşedik diye CHP belediyesini yıllarca efsane gösterdiler. Yapmış olduğumuz yatırımlar ilçe bazında devasa yatırımlardır. Halkımız bunu görmekte ve destek vermektedir” dedi.

 

Buyursun Hodri meydan

“Sayın CHP İlçe Başkanı buyursun canlı yayında yaptıklarımızı slayt ve resim gösterileri ile tek tek anlatalım. O da bize 80 milyon borcun belgelerini göstersin. Gösteremezse canlı yayında yalan konuştuğu için özür dilesin. Dilemiyorsa izleyenler kendisinin ve araçlık edenlerin müfteri olduğunu görsün” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 17.10.2018 10:40
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.