Bayramda şık sofralar

Tüm ailenin bir araya geldiği bayram sofraları, Pierre Cardin Home’un şıklığıyla buluşuyor. Özenle hazırlanan sofralar, Pierre Cardin’in Bone China Porselen Yemek Takımı ile elegan bir görünüm kazanıyor.

Bayramda şık sofralar

Sofralara ayrıcalık katan Pierre Cardin Home, birbirinden zarif ve kaliteli ürünleriyle evlerde yerini alıyor. Yeni koleksiyondaki Porselen Yemek Takımı, üzerindeki desenler ile şık bir görünüm sunuyor.

 

Göz alıcı bir sofrayla bayramı karşılamak isteyenlerin beğenisine sunulan Elisha Yemek Takımı, 86 parçadan oluşuyor. Siyah ve altın rengin uyum içerisinde tasarlandığı yemek takımı, sofrada gerekli olan tüm detayları bir arada sunuyor. Yemek takımı üzerindeki desenler klasik olduğu kadar şık bir sofrada buluşmak isteyenlerin de tercihi oluyor.

 

Pierre Cardin Home’un uzun yıllar kullanılabilecek, zamansız tasarımlarını görmek için seçili TAÇ ve Linens mağazalarının yanı sıra linens.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Bayramda şık sofralar
Tarih: 16.08.2018 10:49
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.