Bebeğiniz için en Doğalı

Aloe Vera Bebek Bakım Serisi, Paraben ve Mineral Yağ İçermeyen Saf İçeriği ile Hassas ve Korunmaya Muhtaç Tüm Ciltlerin En Büyük Yardımcısı Olacak!

Bebeğiniz için en Doğalı

 

Alman kozmetik devi LR Health & Beauty, hassas ciltlere özel üretilmiş içeriği ile Aloe Vera Bebek Bakım Serisi’ni, bebekleri için her zaman en iyisini ve en doğalını isteyen ailelerin beğenisine sunuyor.

 

Bebek cildi normal ciltlere göre daha özenli bir bakıma ve korumaya ihtiyaç duyar. LR Health & Beauty, Bebek Bakım Serisi’nde yer alan ürünler bebeğinizin ihtiyacı olan tüm bakımı sağlıyor.

Seride yer alan Aloe Vera Bebek Yüz & Vücut Bakım Losyonu, bebeğinizin yüz ve vücüdu için hassas bakım sağlıyor. 40 oranında Aloe Vera Jel, aynı safa özü ve pantenol içeren Aloe Vera Bebek Yüz & Vücut Bakım Losyonu, cilt bariyerini güçlendirken aynı zamanda, cildin nem kaybını da önlüyor. Losyon, cilt üzerinde kolay bir şekilde dağılarak cildi besliyor ve sakinleştiriyor. Aloe Vera Bebek Pişik Önleyici Krem ise hassas içeriği ile pişik olmuş cildin yenilenmesini destekleyerek daha fazla tahriş olmasını engelliyor.

 

Tepeden tırnağa hassas temizllik

30 Aloe Vera Jel, aynı safa özü ve soya yağı içeren Aloe Vera Bebek Yıkama Losyonu & Şampuanı, bebeğinizin cildini nem ile besleyerek yıkama esnasında kurutmayarak en hassas ve koruyucu bakımı sağlıyor.

 

LR Aloe Vera Bebek Yüz & Vücut Bakım Losyonu Satış Fiyatı: 34,90 TL

LR Aloe Vera Bebek Pişik Önleyici Krem Satış Fiyatı: 34,90 TL

LR Aloe Vera Bebek Yıkama Losyonu & Şampuanı Satış Fiyatı: 34,90 TL

LR Aloe Vera Bakım Seti: 74,90 TL (Yüz&Vücut Bakım Losyonu, Pişik Önleyici Krem ve Yıkama Losyonu&Şampuan)

 

 

LR Health & Beauty Hakkında

1985’ten bu yana güzellik ve sağlık ürünleri sektöründe faaliyet gösteren LR Health & Beauty; dünyanın önde gelen doğrudan satış şirketlerinden birisidir. “More Quality For Your Life” sloganıyla müşterilerine yüksek kalitede Aloe Vera içeriğiyle ön plana çıkan el, yüz, vücut, saç ve bebek bakım ürünleri, yaşlanma karşıtı ürünler, gıda takviyeleri ve kozmetik ürünleri sunan LR, bu sene Türkiye’deki 15. Yılını kutlamaktadır. Dünya çapında 27 ülkede faaliyet gösteren LR, bünyesinde bulundurduğu 1.200 çalışanı, yüz binlerce kayıtlı iş ortağı ve müşterisiyle global doğrudan satış sektörünün önde gelen oyuncularındandır. İnovasyona ve yüksek kaliteye önem veren LR, yüksek teknoloji kullanılan Ar-Ge tesislerinin yanı sıra, bu sene Avrupa’nın en modern Aloe Vera üretim tesisini kurmuştur. Dünyanın en büyük Aloe Vera üreticilerinden birisi olan LR’ın ürünleri IASC (International Aloe Vera Science Council), INSTITUT FRENSENIUS kalite sertifikalarına ve DERMATEST onayına sahiptir. LR’ın Bruce Willis, Karolina Kurkova, Emma Heming-Willis, Guido Maria Kretschmer ve Cristina Ferreira gibi ünlülerle yürüttüğü iş birlikleriyle oluşturduğu özel parfüm serileri, dünya çapında 40 milyonun üzerinde satış rakamıyla kalitesini ispatlamıştır. Yüksek Alman kalitesindeki ürünleri, benzersiz otomobil konsepti, satış ortaklarına sunduğu mesleki eğitim hizmetleri ve şeffaf pazarlama planları, LR başarısının arkasındaki temel faktörlerdir. LR bünyesinde 2006 yılında, çocukların korunması amacıyla dünya çapında projeler gerçekleştirmek üzere LR Global Kids Fund kurulmuştur. LR, Avrupa Doğrudan Satış Derneği (SELDIA) ve Türkiye Doğrudan Satış Derneği (DSD) üyesidir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Bebeğiniz için en Doğalı
Tarih: 05.09.2018 14:47
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.