Bebek bezi alışverişini en çok babalar yaptı

n11.com’un 2018 yılı verilerine göre bebeklerin temel ihtiyaçlarından olan bebek bezi alışverişini en çok babalar yaparken bebek bezi satışı 2017 yılına göre yüzde 32 artış gösterdi. n11.com’da Anne&Bebek kategorisinde bebek bezinde

Bebek bezi alışverişini en çok babalar yaptı

Yıl sonu satış verilerini inceleyen n11.com, Anne&Bebek kategorisinde en çok satış yapılan ürünleri ve satışlardaki artış oranlarını açıkladı. Buna göre, ebeveynler 2018 boyunca bebek bezi ihtiyaçlarını karşılarken online alışverişi tercih etti. 2018 yılında bebek bezi satışları bir önceki yıla göre yüzde 32 artış gösterdi.

Bebek bezleri babalardan!

2018 yılında n11.com’da en çok bebek bezi alışverişi babalar tarafından gerçekleştirildi. Annelerden 2 kat daha fazla bebek bezi alışverişi yapan babalar bebek bezlerinde online alışverişi tercih etti. n11.com verilerine göre bebek bezi alışverişi yapan erkeklerin daha çok 30-40 yaş aralığında olduğu tespit edildi. 2018 yılında bebek bezi satışları en çok İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Kocaeli gibi büyük illerde gerçekleşirken bu illeri Antalya, Konya, Adana, Gaziantep, Hatay ve Tekirdağ izledi.

Bebek bezi en çok sonbaharda alındı

2018 yılında en çok bebek bezi satışı havaların soğumaya başladığı Eylül ve Kasım aylarında gerçekleşti. Buna göre, kış kapıyı çalmadan hemen önce bebek bezlerini online platformlardan tık hızıyla almayı tercih eden ebeveynler n11.com’a geldi. n11.com’da Anne&Bebek kategorisinde bebek bezinden sonra en çok satılan ürün bebek bakım ürünleri ve bebek odası dekorasyon ürünleri oldu.

Anne-babalar daha tedbirli!

n11.com’un Anne&Bebek kategorisinde elde ettiği yıl sonu verileri anne ve babaların evde olmadıkları zamanlarda da bebeklerini görmek istediklerini ortaya koydu. Tedbiri ve güvenliği elden bırakmayan ve bebeklerine her daim yakın olmak isteyen ebeveynler kamera ve bebek telsizlerini kullanmayı tercih etti. n11.com’da Anne&Bebek kategorisinde en çok satan ürünlerden olan bebek telsiz ve kameralarının satışı 2018 yılında bir önceki yıla göre yüzde 44 artış gösterdi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.12.2018 14:54
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.