Beneteau sahiplerine özel yelken festivali düzenlendi

Burgan Bank ve Burgan Leasing’in sponsorları arasında yer aldığı “Beneteau Sailing Fest” Bodrum’da D-Marin Turgutreis’in ev sahipliğinde 27-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Bu yıl ilk kez Beneteau sahiplerine özel olarak

Beneteau sahiplerine özel yelken festivali düzenlendi

Burgan Bank ve Burgan Leasing, dünyanın önde gelen tekne üreticisi Beneteau’nun Türkiye distribütörü Tezmarin tarafından düzenlenen “Beneteau Sailing Fest”in sponsoru oldu. 27-29 Temmuz 2018 tarihleri arasında Bodrum’da gerçekleşen festivale, denizcilerin buluşma noktası D-Marin Turgutreis ev sahipliği yaptı. Bu yıl ilk kez Beneteau sahiplerine özel olarak düzenlenen ve 47 Beneteau yelkenlinin katıldığı yelken festivali Beneteau Sailing Fest’te, üç gün boyunca marinanın içindeki dört ayrı mekanda, 5 farklı kategoride yelken yarışları ve yedi ayrı etkinlik yapıldı. Yelken sever katılımcılar SUP Yoga, SUP ve Pirelli 1100 kabin ile test sürüşü ve yelken yarışlarının yanı sıra hem karada hem de denizde keyifli dakikalar yaşandı.

 

Festival heyecanlı anlara şahit oldu

Beneteau Sailing Fest, 27 Temmuz Cuma akşamı D-Marin Turgutreis’te skipper toplantısı ile başladı. 28 Temmuz Cumartesi günü sabah kahvaltısında bir araya gelen ekipler, daha sonra birlikte yelken açıp, sürpriz hediye çekilişlerinin yapıldığı ‘Mixology Party’de, en iyi ve en yeni müzikler ile geç saatlere kadar eğlendi. Katılımcılar, 29 Temmuz Pazar günü yine kahvaltı sonrası yelken seyrine çıktı ve gün sonunda Tezmarin Party’de düzenlenen ödül töreninde unutulmaz bir final akşamı yaşadı.

 

Yelken sporuna uzun zamandır destek verdiklerini belirten Burgan Leasing Genel Müdürü Cüneyt Akpınar, “Burgan Leasing olarak tekne leasingi hizmetimizle tekne sahibi olmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik çeşitli çözümler sunuyoruz. Deniz ve yelkene duyduğumuz tutku ile bu alanda gerçekleşen faaliyetlere destek veriyor, farklı aktivitelere katılıyoruz. Yelkenli teknelerden motor yatlara kadar geniş bir ürün 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 02.08.2018 13:37
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.