Benjamin Button film olmaktan çıkıyor

Pandemi Döneminde Estetik Uygulayanların Sayısı Her Geçen Gün Artmaya Devam Ediyor!

Benjamin Button film olmaktan çıkıyor

Pandemi nedeniyle sayısız insanın evden çalışmak zorunda olması yeni bir problemi ortaya çıkarttı. Sürekli görüntülü görüşme uygulamalarında kendi yüzünü seyreden insanlar bir süre sonra beğenmemeye başlıyor. Deri ve Zührevi Hastalıkları Uzman Doktor Ahmet Berk “ Bu dönemde en fazla bizi tercih edenler ameliyatsız cilt gençleştirme için başvuruyorlar. Hem yaz döneminin yaklaşması hem evde sürecin daha iyi şekilde geçmesi nedeniyle daha çok talep görüyor.” dedi.

 

Benjamin Button film olmaktan çıkıyor

Estetik uygulamaları artık eskisi gibi ağrılı, sancılı, sargılı yüzler teknolojinin gelişmesiyle son buldu. Son günlerin gündem konusu ameliyatsız cilt gençleştirme genç kalmak isteyenlerin imdadına yetişiriyor.  DR. Berk’in de uyguladığı Benjamin Button uygulaması en çok tercih edilen uygulamalar arasında yer alıyor. Berk ; ” Benjamin Button yöntemi ile özel tasarlanmış mikro iğneler ile cilt altını radyo frekans dalgalarıyla uyarır ve ciltte iyileşme süreci bu uyarılar sayesinde gerçekleşir.  Uygulamada mikro iğneler cildin altına inerken cilt yüzeyini uyararak doğal iyileşme sürecini başlatır. Kadın ve erkek herkesin tercih ettiği uygulamada her geçen gün cilt kendini yenileyerek gençleştirir ilk uyguladığınızda çok farkedilmesede bir ay sonra herkesin farkedebileceğe duruma gelir. Normal estetik uygulamalarında zaman geçtikçe etki alanı azalır Benjamin Button uygulamasında zaman geçtikçe etki oranı artar. “ dedi.

Erkekler de yüz gençleştirme uygulamalarına yoğun ilgi gösteriyor

Medikal estetik uygulamalarına artık kadınlar kadar erkekler de yoğun ilgi gösteriyor. Berk, “ Estetik uygulama denilince daha çok kadınların uygulama yaptırdığı hissi uyanıyor. Hastalar çoğunlukla kadınlardan oluşsa da, geçtiğimiz yıl bu işlemlere başvuran erkeklerin sayısı en az kadınlar kadar.. Hatta bazı uygulamalara erkeklerin kadınlardan daha çok ilgi gösterdiğini bile söyleyebiliriz. Yüz gençleşmede en çok talep gören uygulamamız Benjamin Button uygulaması. Bu uygulama ile kadınların yanında erkekler de çok tercih eder oldu. İlk uygulamanın ardından her geçen gün cilti gençleştirerek yeniliyor. Artık erkekler de daha iyi görünmek istiyor. Bu yüzden bize başvuruyorlar.” dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.02.2021 08:44
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.