Beylikdüzü Seçim Süreci!

Beylikdüzü Belediyesi Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplandı. Mecliste yaptığı konuşmasında, 24 Haziran seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen İmamoğlu, Başbağlar Katliamı,

Beylikdüzü Seçim Süreci!

Beylikdüzü Belediyesi, Temmuz Ayı Meclisi’nin ilk oturumu Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başkanlığında yapıldı. AK Parti Grup Sözcüsü Mücahit Birinci ve CHP Grup Sözcüsü Av.Doğan Subaşı’nın gündemle ilgili söz aldığı oturumun açılış konuşmasında, Ekrem İmamoğlu 24 Haziran seçimlerine değinerek; “Seçim süresince Beylikdüzü’nde maksimum güvenli ve huzurlu bir ortam sağlayan tüm siyasi parti ilçe başkanlarına ve halkımıza teşekkür ediyorum.” dedi. İmamoğlu, “Özellikle bölgemizi temsil eden milletvekillerimizin parti ayırımı yapmaksızın ilçemize, bölgemize ve İstanbul’umuza etkili hizmetler yapmalarını ve seçildikleri an itibarıyla tek görevlerinin o bölgeye hizmet etmek olduğunu temenni ediyorum.” diye konuştu. Temmuz ayı içerisinde yer alan önemli günlere de dikkat çeken İmamoğlu, Başbağlar Katliamı, Madımak Katliamı ve 15 Temmuz’da hayatını kaybeden tüm vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diledi. İmamoğlu, ayrıca Türkiye’nin büyük bir sınavdan geçtiği ve demokrasinin kazandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü için her yıl olduğu gibi bu yıl da bir anma töreni planladıklarını kaydetti.

Temmuz Ayı Meclisi 1. Oturumu’nda AK Parti Meclis Grubu’nun sunduğu 2 sözlü önerge oy birliği ile kabul edildi. Mecliste, iki adet başkanlık teklifi de gündeme alındı. Ardından Meclis Gündem Maddeleri ele alındı. 1 ve 2. Maddeler oy çokluğu, 3,4,5,6,7,8,9. maddeler oy birliği ile ilgili komisyonlara havale edilerek meclisten geçti. Komisyon Raporları’ndan ise 10,11 ve 12. Maddeler oy birliği, başkanlık teklifi olarak gündeme alınan 13, 14. maddeler ve önerge olarak gündeme gelen 15, 16. maddeler de oy birliği ile kabul edildi. 2. Oturum; 5 Temmuz Perşembe Saat 10.00’da yapılacak. Meclisin tatile girmesi nedeniyle bir sonraki meclis toplantısı Eylül ayında gerçekleşecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Beylikdüzü Seçim Süreci!
Tarih: 03.07.2018 10:44
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.