Bir Araya Geldiler

Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarıyla toplumun her kesimiyle bütünleşen EWE Enerji, son olarak Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile keyifli bir kahvaltıda bir araya geldi. Pendik Marina’da düzenlenen kahva

Bir Araya Geldiler

Ülke genelinde serbest tüketicilere doğal gaz ve elektrik tedariği hizmetleri sunan EWE Enerji, operasyonel faaliyetlerinin yanı sıra toplumun her kesimiyle buluştuğu kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına da büyük önem veriyor. EWE Enerji çalışanlarının gönüllü olarak katıldığı bu etkinliklerin sonuncusu ise Maltepe Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerine yönelik yapıldı.

 

Huzurevi sakinlerini ikamet ettikleri merkezin dışında ve açık havada ağırlamak isteyen EWE Enerji çalışanları, 7 Eylül Cuma günü Pendik Marina’da bir kahvaltı düzenledi. Huzurevinin 70 sakininin yanı sıra bakıcı ve merkez yetkililerinin de katılımıyla gerçekleşen kahvaltı keyifli görüntülere sahne oldu.

 

Deniz manzarası eşliğinde yapılan kahvaltıda huzurevi sakinleri ve EWE Enerji çalışanları kısa sürede kaynaşarak bol bol sohbet etti. Büyüklerin anılarını büyük bir ilgiyle dinleyen, tecrübelerinden kendilerine hayat dersleri çıkaran ekip, bu buluşmanın kendileri için çok anlamlı olduğunu ve unutamayacakları bir gün geçirdiklerini dile getirdi.

 

 

EWE Turkey Holding Hakkında:

Almanya’nın en büyük enerji şirketlerinden biri olan EWE AG, 2007 yılında girdiği Türkiye pazarındaki faaliyetlerini yüzde 100 iştiraki olduğu EWE Turkey Holding çatısı altında sürdürmektedir. EWE Turkey Holding, Türkiye’nin üçüncü büyük doğal gaz dağıtım şirketi Bursagaz’ın ve Kayseri’deki bölgesel doğal gaz dağıtım şirketi Kayserigaz’ın çoğunluk hissedarıdır.

 

EWE, Türkiye’de özel doğal gaz toptan satış şirketleri arasında lider konumunda olan EWE Enerji ile birlikte ülke genelinde serbest tüketicilere doğal gaz ve elektrik tedariği hizmetleri sunmaktadır. EWE Turkey Holding’in diğer bir iştiraki olan ve 2012 yılında faaliyetlerine başlayan Enervis ise; enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji alanlarında ölçüm, etüt, danışmanlık, proje, uygulama ve eğitim hizmetleri konularında faaliyet göstermektedir. EWE Turkey Holding, 2016 yılı başında bireysel ve kurumsal müşterilerine internet, telefon ve bulut hizmeti sunarak 200.000’i aşkın abonesine hizmet veren Millenicom’u satın alarak telekomünikasyon pazarında da faaliyet göstermeye başlamıştır.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Bir Araya Geldiler
Tarih: 08.09.2018 12:54
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.