Bir Dilek Tut

Hilton Istanbul Maslak, Bir Dilek Tut Derneği ile çocukların hayallerini gerçekleştiriyor

Bir Dilek Tut

Hilton Istanbul Maslak, yeni yıl ruhunu yaşayamayan çocukları biraz olsun mutlu edebilmek için Bir Dilek Tut Derneği ile anlamlı bir projeye adım attı. Otelin lobisinde yer alan dilek ağacının üzerindeki fiyonklardan her biri, bir çocuğun yeni yıl dileğini simgeliyor. Çocukları mutlu etmek isteyenler, fiyonklardan birini alarak onların hayallerini gerçekleştirebiliyor.

 

Yılbaşı telaşının ve hediye heyecanının başladığı şu günlerde Hilton İstanbul Maslak, hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3-18 yaş arası çocukların, kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştiren Bir Dilek Tut Derneği (Make-A-Wish® Türkiye) ile bir sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Tüm çocukların heyecanla ve sabırsızlıkla bekledikleri bu dönemde, hastalıkla mücadele eden çocukları biraz olsun mutlu edebilmek için gerçekleştirilen ‘Dilek Ağacı’ projesi ile hayaller gerçeğe dönüşüyor.

 

2 Ocak 2019 tarihine kadar otelin lobisinde yer alacak Dilek Ağacı’ndaki her bir fiyonk bir çocuğun dileğini temsil ediyor. Bu bir boyama kitabı da olabiliyor uzaktan kumandalı araba da. Eğer siz de bu projeye destek olmak istiyorsanız, fiyonklardan birini seçerek lobi alanında yer alan Concierge bölümüne başvurabilir ve bir çocuğu mutlu edebilirsiniz.  


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Bir Dilek Tut
Tarih: 24.12.2018 15:15
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.