“Birlikte Öğreniyoruz”

Yenilikçi ürünleriyle anahtar ve priz sektöründe fark yaratan Günsan, çalışanlarına yönelik “Birlikte Öğreniyoruz” eğitim programı başlattı. Kasım ayında ilki düzenlenen eğitim programında, her ay bir çalışan gönüllü olarak

“Birlikte Öğreniyoruz”

Yenilikçi ruhuyla anahtar ve priz sektöründe pratik ve kişiselleştirilebilir birçok yeni seri sunan Günsan, çalışanlarına değer katan faaliyetlerini de sürdürüyor. “Birlikte Öğreniyoruz” programı kapsamında her ay gönüllü bir çalışanın diğer çalışanlara kendi uzmanlığında eğitim vereceği proje ile çalışanların iç iletişiminin daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.

 

Kasım ayında Günsan Finans Direktörü Cemal Tosun’un “Davranışsal Finans” konusundaki eğitimiyle başlayan program, Aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. “Birlikte Öğreniyoruz” eğitim çalışmaları; 20 Aralık’ta Günsan Satın alma Müdürü Hakan Beker’in “Etkin Zaman Yönetimi ve Derecelendirme”, 27 Aralık’ta ise Günsan Satın alma Uzmanı Burcu Uzun’un “Her şey Beyninde Başlar” semineriyle devam edecek.

 

Günsan’ın “Birlikte Öğreniyoruz” kurum içi eğitim çalışmaları, 2019 yılında da yeni içerik ve programlarla sürecek.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.12.2018 13:53
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.