Bizim Mutfak Bakliyatlı Çorbalara’a Ambalajın Ay Yıldızları Ödülü!

Geniş ürün çeşitliliğiyle besleyici ve pratik lezzetleri mutfaklara getiren Bizim Mutfak, çorba kategorisinde bir devrim niteliğindeki Bakliyatlı Çorbalar serisinin ambalaj tasarımıyla 2018 Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda gıda kat

Bizim Mutfak Bakliyatlı Çorbalara’a Ambalajın Ay Yıldızları Ödülü!

Tüketicisine güvenilir, besleyici ve pratik lezzetler sunan Bizim Mutfak, yeni ürün grubu Bakliyatlı Çorbalar serisiyle Ambalaj Sanayicileri Derneği (ASD) tarafından her yıl geleneksel olarak verilen ve bu yıl sekizincisi düzenlenen 2018 Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda ödül kazandı.

11 farklı kategoride 210 ambalajın yarıştığı 2018 Ambalaj Ay Yıldızları Yarışması’nda, Bakliyatlı Çorbalar serisi gıda kategorisinde ödülün sahibi oldu. Yarışmada Altın, Gümüş, Bronz ve Yetkinlik ödülleri 12 Ekim 2018 Cuma günü Raffles İstanbul Otel'de düzenlenecek özel bir Gala Gecesi'nde sahiplerini bulacak. Törende ‘Altın Ödül' almaya hak kazanan ambalajlar arasından ASD & TSE (Türk Standartları Enstitüsü) işbirliği ile ‘Altın Ambalaj' ödülleri de ilan edilecek.

 

Doğallık vurgulandı

Sadece yüzde 100 doğal bakliyat ve tahıl karışımı içeren Bizim Mutfak Bakliyatlı Çorbalar’ın ambalajları Orhan Irmak Tasarım tarafından tasarlandı ve doğallığın en güçlü şekilde vurgulanması amaçlandı. Ambalaj, ahşap rengi zeminin üzerine ürünün içeriğindeki bakliyat ve tahılların taneli görselleri ile bu ürün ile hazırlanan çorba görsellerini barındırıyor. Ambalaj üzerindeki çorba tenceresi görselinin alt yarısı şeffaf bırakılarak ürünün doğal bakliyat ve tahıl içeriğinin ambalajın dışından görülebilmesi sağlanıyor. Ambalaj malzemesinde tercih edilen mat görünüm ile birlikte ambalaja doğal bir doku kazandıran paper lak uygulaması, ürünün doğallığını ambalaj üzerinden hissedilir hale getiriyor.

 

Türkiye'nin en prestijli ödülleri arasında

Başladığı yıldan beri Dünya Ambalaj Örgütü (WPO) ve son beş yıldır da Asya Ambalaj Federasyonu (APF) tarafından akredite edilmiş bir yarışma olan Ambalaj Ay Yıldızları, Türkiye’nin prestijli yarışmalarından biri olarak biliniyor. Yarışmaya 2015 yılından beri yurt dışından ürünler de katılabiliyor ve Dünya Ambalaj Ay Yıldızları seçiliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 25.07.2018 11:35
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.