Bosch Güvenlik Sistemleri başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

► Güvenlik ve iletişim ürünleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerinden Bosch Güvenlik Sistemleri’nin 7. İş Ortakları Buluşması ve Ödül Töreni Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleştirildi. ► Bosch Türkiye v

Bosch Güvenlik Sistemleri başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

Bu yıl yedincisi gerçekleşen Bosch Güvenlik Sistemleri İş Ortakları Buluşması, Türkiye, Türkmenistan ve Azerbaycan’daki Bosch iş ortaklarını bir araya getirdi. Bosch Türkiye ve Orta Doğu Başkanı Steven Young’ın da katıldığı törende, 2017 yılında en başarılı performansı gösteren Bosch Güvenlik Sistemleri iş ortakları ödüllendirildi.

 

Bosch’taki dijital dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalar yapan Steven Young, “Bosch, dijital dönüşüm konusunda öncü şirketlerden biri. Ürünlerimizi internet erişimli hale getirmek, yazılım uzmanlığımızı artırmak için çalışıyoruz. Şu anda dünya çapında 25.000 yazılım mühendisimiz var ve bunların yaklaşık 4.000'i sadece Nesnelerin İnterneti üzerinde çalışıyor. İkinci adımda mevcut sektörlerde ekosistemleri dijital hale getirirken, aynı zamanda sanayi, binalar, güvenlik ve enerji için mobilite sistemleri tedarik ediyor ve bunların hepsini birbirine bağlıyoruz” diye konuştu.

 

Bosch Güvenlik Sistemleri Ülke Direktörü İlke Frenkel de “Geçen yıl gerçekleşen çift haneli büyüme oranı, iş ortaklarımızla birlikte aynı hedefe yürümemizin getirdiği bir başarı. 2018 yılından da beklentimiz yüksek. Bosch ailesinin değerli bir parçası olan iş ortaklarımızla birlikte yeni hedeflerimize ulaşacağımıza dair inancımız tam” diyerek, iş ortaklarına teşekkür etti.

 

Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Kıdemli Satış Başkan Yardımcısı Koen Rommel’in, EMEA bölgesiyle ilgili genel değerlendirme sunumundan sonra, Bosch Bina Teknolojileri EMEA Bölgesi Satış Başkan Yardımcısı Hanno Vogels, Bosch’un Nesnelerin İnterneti vizyonu hakkında yaptığı sunumda video analiz sistemlerindeki trendleri ve Akıllı Şehir konsepti hakkında bilgiler verdi. Bosch Güvenlik Sistemleri’nin iş kollarından sorumlu ürün yöneticileri olan Sinem Özdemir, Onur Sönmez ve Fatih Şekeroğlu’nun katılımlarıyla gerçekleşen panel oturumunda, yeni teknoloji ve ürünler interaktif ve eğlenceli bir içerikle desteklenerek konuşuldu. Bosch İnsan Kaynakları İş Ortağı Simel Uz’un, Bosch’un Çeşitlilik vizyonu ve iş hayatı üzerine avantajları hakkında yaptığı sunum da katılımcılardan büyük beğeni topladı.

 

Törende, ünlü tiyatro ve dizi oyuncusu Ufuk Özkan’ın sunumuyla gerçekleştirilen ‘Ben Bilmem Bayim Bilir’ yarışmasında katılımcılar, Güvenlik Sistemleri ile ilgili hazırlanan etaplarda yarışırken keyifli vakit geçirdi. Gala yemeğiyle devam eden etkinlik sonunda yapılan ödül töreninde 12 ödül sahiplerini buldu.

 

 

2017 yılındaki başarılı performanslarıyla ödül alan iş ortakları:

 

Video Gözetim Sistemleri- En İyi Satış Performansı: Bosell

Kartlı Geçiş ve Kontrol Sistemleri- En İyi Satış Performansı: Ateksis

Hırsız Alarm Sistemleri- En İyi Satış Performansı: Biges

Yangın Algılama Sistemleri- En İyi Satış Performansı: Ateksis

Kongre ve Konferans Sistemleri- En İyi Satış Performansı: Atempo

Genel Seslendirme ve Acil Anons SistemleriEn İyi Satış Performansı: Bosell

Güvenlik Sistemleri – En Hızlı Büyüyen Bayi: Nemesis

Güvenlik SistemleriEn Çok Büyüyen BayiNemesis

Güvenlik Sistemleri- En Çok Büyüyen Bayi: Bosell

Güvenlik Sistemleri- Türkiye Dışında En Büyük Türk Sistem Entegratörü: Ateksis

Güvenlik Sistemleri- En İyi Distribütör Satış Performansı: Teknomaks

Güvenlik Sistemleri- En İyi Sistem Entegratörü Satış Performansı: Bosell

 

 

 

 

Detaylı bilgi için:

 

Melis Seydim, Bosch Güvenlik Sistemleri

0(216) 432 06 11, melis.seydim@tr.bosch.com

 

Tuğçe Yücel, Ünite İletişim (212) 272 93 13

tugce.yucel@unite.com.trwww.unite.com.tr

 

Bosch Bina Teknolojileri, güvenlik, emniyet, iletişim ürünleri ve sistemleri alanında dünyanın önde gelen tedarikçilerindendir. Bosch aynı zamanda bazı ülkelerde enerji verimliliği, bina otomasyonu ve bina güvenliği ile ilgili çözüm ve hizmetler de sunmaktadır. Kesin olmayan finansal sonuçlara göre, 2017 mali yılında 9 bin çalışanı ile 1,9 milyar Avro tutarında ciro gerçekleştirmiştir. İnsanların can ve mal güvenliğini sağlamayı hedefleyen Bosch Bina Teknolojileri’nin ürün odaklı iş kolu Bosch Güvenlik Sistemleri’nin ürün yelpazesinde video gözetim, hırsız alarm, yangın algılama, genel seslendirme ve acil anons sistemlerinin yanı sıra kartlı geçiş kontrol ve mühendislik yazılım çözümleri de bulunmaktadır. Ses ve müzik iletimini sağlayan profesyonel ses ve konferans sistemleri ise ürün gamını tamamlamaktadır. Bosch Bina Teknolojileri ürünleri, Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarındaki Bosch üretim tesislerinde geliştirilip üretilmektedir.

 

 

Daha detaylı bilgi için lütfen tr.boschsecurity.com adresini ziyaret ediniz.

 

 

Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 402.000 çalışana sahiptir 2017 yılında 78,1 milyar avro satış gerçekleştirmiştir. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Bosch dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstri için bağlantılı çözümler sunmaktadır. Sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki uzmanlığını ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine farklı etki alanları genelinde ağa bağlı çözümleri tek bir kaynaktan sunabilmektedir. Bosch Grubunun stratejik amacı; ağa bağlı bir yaşam için çözümler üretmek, yenilikçi ve heyecan uyandıran çözümlerle dünya genelinde yaşam kalitesini yükseltmektir. Kısacası, Bosch ‘Yaşam için Teknoloji’ sunmaktadır.

 

 

Bosch Grubu Robert Bosch GmbH ve 60 ülkede 440 bağlı şirketiyle bölgesel şirketlerinden oluşmaktadır. Bosch’un global üretim, mühendislik ve satış ağı satış ve servis ortaklarıyla birlikte dünyanın hemen hemen tüm ülkelerinde varlık göstermektedir. Şirketin gelecekteki büyümesi yenilikçilikteki gücüne dayanmaktadır. Bosch dünya genelinde 125 merkezde 64.500 çalışanla araştırma ve geliştirme çabalarını sürdürmektedir.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 16.07.2018 11:54
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.