Bozkurtlar Beylikdüzü’nde Buluştu

Beylikdüzü Ülkü Ocakları başkanı Serkan Eremsayın 'ın organize ettiği İftar programına ilgi yoğun oldu.

Bozkurtlar Beylikdüzü’nde Buluştu

Bozkurtlar Beylikdüzü’nde Buluştu

Beylikdüzü Ülkü Ocakları başkanı Serkan Eremsayın 'ın organize ettiği İftar programına ilgi yoğun oldu.

Beylikdüzü Ülkü Ocakları başkanı Serkan Eremsayın’ın Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii avlusunda düzenlediği programda yaklaşık 1000 kişi iftarını açtı. Çoğunluğu genç Bozkurtlardan oluşurken, davaya gönül vermiş çok sayıda seçkin davetli katıldı.

“Hakkaniyeti İbadetle Taçlandırmak”

Pogramda bir konuşma yapan Beylikdüzü Ülkü Ocakları başkanı Serkan Eremsayın; Ramazan, İslâm’ın merhametini, hakkaniyetini ve ibadetini, bilgi ve erdemle bütünleşmiş ahlâkını, tüm insanlığa anlatan kutsal bir aydır. Ramazan, her bireyin içtenlikle kendisiyle yüzleştiği, kendisini yenilediği,  iç dünyasını tazelediği ve her yıl insanlığı daha iyiye taşımak üzere gelen, bereketli bir aydır.

“Birliğimizin Perçinlenmesine Vesile”

İnsanlar arasında dayanışma ruhunun,  yardımlaşmanın ve kalp birliğinin perçinlenmesine vesile olan Ramazan Ayı, sahip olduğumuz nimetlere şükretmemizi ve bu nimetleri Müslüman kardeşlerimiz ile paylaşmamız ve yardımlaşmamız gerektiğini bizlere anımsatır.

“Ayaklarda Sürüklenen İyilik Dirilmeli”

Ramazan; sevgidir, samimiyettir, paylaşımdır. Bu minvalde Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de dile getirdiği üzere: “Ayaklarda Sürüklenen İyilik Dirilmeli, Kucaklarda Gezdirilen Kötülük Fırlatıp Atılmalıdır.” İşte bizler bu bilinçle, birbirimize tebessüm etmeyi unutmadan, birbirimizi kırmadan, birbirimize saygı ve hoşgörü göstererek bu kutsal ayın gerçek amacına ulaşmasını sağlayabiliriz.

“Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Var”

Unutmayalım ki, birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe her geçen gün daha da güçleneceğiz. Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ Bey’in de belirttiği gibi “Dalından Kopan Yaprağın Yönünü Rüzgar Tayin Eder” Aynı şekilde Peygamber Efendimiz (s.a.v) “Birlikte Rahmet, Ayrılıkta Azap Var” Buyuruyor. Peygamberimiz bizlere asırlar öncesinden uyarı yapıyor. Ayrılmayın, safları sıkı tutun, el ele, gönül gönüle verin diyor. Bu sebeple bizler, bir bütün halde olduğumuz müddetçe her daim güçlü kalacağız. Tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz. Cenab-ı Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin. Birliğimizi, beraberliğimizi daim kılsın. Allah Yüce Türk Milletini korusun ve yüceltsin.

 

Eremsayın; Teşekkür Etti

Beylikdüzü Ülkü Ocakları başkanı Serkan Eremsayın; Beylikdüzü Ülkü Ocakları olarak düzenlemiş olduğumuz iftar programımıza katılımlarından dolayı İstanbul Ülkü Ocakları Teşkilat Başkanımız Sn. Murat Yüksel, Beylikdüzü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Yafes Bakırcı, İstanbul Ülkü Ocakları 6. Bölge Başkanımız Cumhur Başkan, İl Başkan yardımcılarımız Erhan Özkök, Latif Can Erdem Efe Genc, kıymetli İl Yöneticilerimiz, Ülkü Ocakları İlçe Başkanlarımız Arnavutköy Emrullah Günay Büyükçekmece Oğuz Ecem Sakar Çatalça Ergin Örs, Geçmiş dönem Ülkü Ocakları Başkanlarımız Özkan Eremsayın Ahmet Uslu Yunus Emre Azapağası Mustafa Çetintaş Gökan Öz Haluk Özbek Orhun Daştan MHP Büyükçekmece Teşkilat Başkanımız TC Serkan Kocabaş ve yönetimi, İstanbul MHP İl yöneticimiz Ramazan Gök , Ak Parti Beylikdüzü İlçe başkanı Sn. Mustafa Günaydın ve yönetimi, Ak Parti Meclis üyesi Sn. Serkan Küçük, Türk Eğitim Sen 9 Nolu Şube Başkanımız Sn. İbrahim Ender Aktan ve yönetimi, Türk Eğitim Sen Beylikdüzü İlçe Başkanı Sn. Alper Bayram ve yönetimi, Türkav İstanbul İl Başkan yardımcımız Sn. Zeynel Ertekin, Türkav Beylikdüzü Şube Temsilcisi Kemal Sungu ve yönetimi, Yakuplu Mahallesi Muhtarımız Sn. Muhtar Yüksel Kol, Gürpınar Mahallesi Muhtarımız Sn. Hüseyin Cesaret, Dereağzı Mahallesi Muhtarımız Sn. Eşref Taşkıran, Beylikdüzü Şehit Aileleri Derneği Başkanı Sn. Ahmet Yerer ve yönetimi, Gaziler Derneği Beylikdüzü Temsilcisi Sn. Gazi Oğuzhan Aygün ve yönetimi, Türkiye Yerel Basın Birliği Derneği Genel Başkanı Sn. Nezir Karayün, Beylikdüzü Gürpınar Spor Başkanı Emin Cesaret ve değerli oyuncuları, Beylikdüzü Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Sinan Işgüzar ve yönetimi, Beylikdüzü Genç Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cenap Dolaş ve yönetimi, hepsi bir birinden kıymetli dava arkadaşlarıma, ağabeylerime, Ablalarıma, Kardeşlerime, baştan sona emek harcayan yanımızda olan isimlerini tek tek sayamadığım can kardeşlerime, Beylikdüzü Ülkü Ocaklarının yiğit yönetimine, orta öğretim ve Asena birimine sonsuz teşekkür ederim. Ayaklarınıza yüreklerinize sağlık, Cenab-ı Allah birliğimizi Muhabbetimizi daim eylesin. Yüce Türk Milletini Korusun ve Yüceltsin inşallah dedi.

Haber: Nezir KARAYÜN


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.04.2022 13:27
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.