BTP, kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş’ı anıyor

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) 14 Nisan 2020’de vefat eden kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş’ı anıyor. 11- 17 Nisan haftasını Haydar Baş’ı anma haftası ilan eden BTP, 14 Nisan günü tüm Türkiye’de ve yurt dışında aynı anda programl

BTP, kurucusu Prof. Dr. Haydar Baş’ı anıyor

Kabri başında hatim ve dualar okunacak

Konuyla ilgili olarak partiden yapılan bilgilendirmede, “14 Nisan’da Trabzon Akçaabat´taki kabri başında hatim ve dualarla anılacak olan Haydar Baş hocamız için aynı gün bütün illerde ve yurtdışında anma programları organize edilerek, yüzbinlerce seveni ile bir araya geleceğiz. Genel Başkanımız İstanbul’da düzenlenecek olan anma programına katılarak kapanış konuşmasını yapacak. Ayrıca yine Genel Başkanımız riyasetinde hazırlanan Prof. Dr. Haydar Baş sinevizyonu da tüm illerle beraber İstanbul’da da yayınlanacak. Birçok televizyon kanalından canlı olarak yayınlanacak olan bu programlara tüm yurttaşlarımız davetlidir” denildi.

İstanbul’daki programa BTP lideri de katılacak

Tüm kentlerde 14 Nisan Perşembe günü iftardan sonra başlayacak anma programlarının İstanbul ayağına BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş da katılacak.
Fatih İBB Ali Emiri Efendi Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan program saat 20:30’da başlayacak.

Prof. Dr. Haydar Baş Kültür ve Sanat Yarışması

Bağımsız Türkiye Partisi, anma etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Haydar Baş Kültür ve Sanat Yarışması da organize etti.
Mektup, şiir ve resim alanlarında yapılan yarışmada dereceye girenlerin ödüllendirileceği açıklandı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: BTP Hüseyin Baş
Tarih: 11.04.2022 15:41
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.