Bu Çayı Denemediniz mi?

Bayram sofralarının değişmeyen lezzeti çay, Beta Tea’nin ayrıcalıklı ürünü Taç Yaprak ile bayram sofralarına tat katacak!

Bu Çayı Denemediniz mi?

Beta Tea, çayın en lezzetli, en değerli üst çay yapraklarının özenle paketlendiği “Beta Tea Taç Yaprak”  ile her yudumda bayram sofralarınızda aldığınız keyfi ikiye katlıyor.

 

Bayramın olmazsa olmaz sofralarına lezzet katan Türk çayları serisiyle Beta Tea, Trabzon ‘un yüksek rakımlı Çatak bölgesinde yetişten Türk çayına kattığı yeni yorumuyla Ramazan Bayramı boyunca vazgeçemeyeceğiniz bu çok özel lezzeti sizlerle buluşturuyor.

 

Bayramın tadını Beta Tea Taç Yaprak ile çıkarın!

 

Türk çayı için en önemli hasatı sayılan, ilk çay filizlerinden işlenmiş “Beta Tea Taç Yaprak” geleneksel damak zevkinize yepyeni bir form katarak çay tiryakilerine daha önce hiç tatmadıkları eşsiz ve aynı zamanda vazgeçemeyecekleri bir lezzet sunuyor.

 

“Beta Tea Taç Yaprak”, dökme, bardak poşet ve demlik poşet ile bayram sofraları Türk çayının maksimum keyfini, sizlere daha önce hiç tatmadığınız bir lezzette sunarak bayram boyunca hafif ve sağlıklı geçirmenize yardımcı oluyor.

 

Özel olarak tasarlanmış ambalajlarda sunulan, son derece hafif, dingin ve sağlıklı geçmesine eşlik eden “Beta Tea Taç Yaprak”  ve diğer çay lezzetleri, Beta Tea raflarında sizleri bekliyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Bu Çayı Denemediniz mi?
Tarih: 03.07.2018 11:45
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.