Bu kış yüz makyajına kadife dokunuş

Kış makyaj trendlerinde pürüzsüz, kadifemsi yüzler ön planda. essence’in kusursuz ve uzun ömürlü makyaj için sunduğu makyaj bazı, primer, highlighter ve kapatıcı serisi ile cildiniz her zamankinden daha doğal ve ışıltılı bir görün

Bu kış yüz makyajına kadife dokunuş

İster makyaj öncesi ister tek başına kullanımda, primer, makyaj bazı ya da kapatıcılar ciltteki kızarıklık ve lekeleri kapatarak, pürüzsüz bir hale getiriyor. essence’nin kadifemsi bir yüz için önerdiği ürünlerle soğuk havalarda ışıltılı ve doğal bir görünüm çok kolay.

 

İster tek başına ister makyaj altı

essence My Skin Perfector Tinted Makyaj Bazı, kusursuz ve uzun ömürlü bir makyaj görünümü için mükemmel bir baz. Hafif ve köpük benzeri dokusu, ciltle kolayca uyum sağlıyor. Tek başına uygulandığında kadifemsi bir astar oluşturarak doğal, pürüzsüz bir cilt dokusu yaratırken, makyaj için baz olarak kullanıldığında kusursuz görünümlü bir cilde sahip olabilirsiniz.

 

Kızarıklıkları ve gözaltı halkalarını gizlemek çok kolay

Yeşil kil içeren essence Prime Studio Redness Correcting Primer ise yüzdeki kızarıklıkları kapatmak için ideal bir baz oluşturuyor.  Hafif dokusu, cildin kırmızı bölgelerini gizlemeye yardımcı olarak gözenekleri gözle görülür şekilde pürüzsüzleştiriyor. Suya dayanıklı essence camouflage matt concealer 23 kapatıcı da yüksek kapatıcılığı sayesinde gözaltındaki koyu halkaları ve gölgeleri gizleyerek mat bir görünüm sağlıyor.  Bu kapatıcı ile dövmelerinizi bile kapatabilirsiniz, tabii geçici olarak!

 

Biraz parıltı!

essence CHOOSE YOUR Glow highlighter paleti, üç farklı tonu ile dilediğiniz parıltıyı yüzünüze taşıyor. Doğal günlük bir görünüm yaratırken, bronz gölge yanaklarda çarpıcı bir parıltı efekti için ideal.  Palet, özellikle parti makyajı için vazgeçilmeziniz olacak.

 

essence ürünlerine; Rossmann, T-shop,  eveshop, Watsons ve gratis.com adreslerinden de ulaşabilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 19.11.2020 14:31
  • Salı 21.2 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.2 ° / 12.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 14.6 ° / 10.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.