Buka ile evinizin enerjisini değiştirmekte özgürsünüz!

Yaşam trendlerine ve akımlarına göre değişen mobilya sektöründe; mobilyaların fonksiyonelliği, tasarımı ve rahatlığı kadar renkleri de büyük önem taşıyor. Buka’nın sabit kılıfa alternatif olarak geliştirdiği kılıf sistemi, mob

Buka ile evinizin enerjisini değiştirmekte özgürsünüz!

Renklerin, sosyal yaşamımızdan sağlığımıza kadar çeşitli etkileri olduğu biliniyor. Seçtiğimiz renkler, hayatımızı şekillendiriyor ve bize anlam katıyor. Yaşam alanlarımızın dekorasyonunda da hangi duygu ve etkileri ön plana çıkarmak istiyorsak, o renkleri tercih ederek renklerin gücünden yararlanıyoruz. Kullanacağımız mobilyanın renk ve kılıf seçimi; mobilyanın ölçüsü, fonksiyonel ve modüler oluşu kadar önem taşıyor.

Renkli kılıf sistemiyle mobilyaların yenilenmesine gerek kalmıyor

Hayatı kolaylaştıran seçenekler sunan Buka’nın mobilya sektörüne kazandırdığı renkli kılıf sistemi; aynı kanepeden, farklı görünümler elde edilmesini sağlıyor. Daha sakin, rahat ve dingin bir hava mı yaratmak istiyorsunuz, yoksa canlı renklerin etkisiyle bulunduğunuz ortama neşe, enerji ve hareket katmak mı istiyorsunuz? Özel günlerde, mevsim değişimlerinde ya da koltuklarınızın renginden sıkılıp evinizin enerjisini değiştirmek istediğiniz zamanlarda Buka’nın kırmızı, turuncu, sarı, yeşil, mavi, gri, mor, pembe ve siyah gibi renk tonlarının yer aldığı 500’ün üzerinde farklı renkteki kılıfıyla evinizde bu etkileri dilediğiniz zaman yaratabilirsiniz. Kumaşların yıkanabilir veya kolaylıkla kuru temizleme yapılabilir olması hayat kurtarırken; kılıfların teknik bir ekibe ihtiyaç duymadan değiştirilmesi de kolayca tarz değişikliği yapılmasına olanak sağlıyor.

 

Sayısız kombin yaratma özgürlüğü

Buka Tasarım Müdürü İç Mimar Duygu Yarkadaş, tüketicileri kılıf sistemi ve modüler yapıdaki ürün gruplarıyla özgür bıraktıklarını belirterek şunları söylüyor; “Evinizi huzurlu, dingin, enerjik, doğal ya da sakin bir ortama dönüştürmek mobilyanızın renklerini değiştirmeyle başlıyor.  Koltuklarınızın modelini değiştirmeden, kılıf ve yastıkları değiştirerek evde farklı bir enerjiyi yakalamak mümkün. Koleksiyonumuzda sunduğumuz tüm oturma grupları kılıf sistemine sahip. Müşterilerimize yüzlerce farklı renkteki kılıflarla birçok kombin yaratılabilme imkanı sağlıyoruz. Yeni ürün gruplarımızla da onlara değişim özgürlüğü sunmaya devam edeceğiz.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 13.07.2018 11:31
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.