Bulancak Yağmura teslim olmadı

Geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinden itibaren Bulancak’ta etkili olan yağmur, ilerleyen saatlerde yoğun sağanağa dönüştü. Son yılların en büyük yağışı ile karşı karşıya kalan Bulancak’ta metrekareye 60 kg civarı yağış dü

Bulancak Yağmura teslim olmadı

Yağmurun yoğunluğundan dolayı yer yer su birikintileri oluşurken; Bulancak Belediyesi Fen İşleri, Bulaski, Park Bahçe, Zabıta, Cenaze Hizmet Birimi ve İtfaiye ekipleri hızla sahaya inerek ve sıkıntılı noktalara müdahale ederek yaşanabilecek olumsuzluklara karşı mücadele verdiler. Tıkanan mazgallar hızla açılıp suyun rahat tahliye olması sağlanırken, tıkanan yağmur suyu kanalları da vidanjörlerle anında açıldı. Yağmurun şiddetini yitirmesinden sonra dakikalar içinde biriken sular tahliye olurken Bulancak genelinde herhangi bir sıkıntı yaşanmaması memnuniyetle karşılandı.

 

Daha önceki yıllarda çok daha az şiddetli yağmurlarda su baskınlarına maruz kaldıklarını hatırlatan Bulancaklılar, “Eskiden evlerimiz ve iş yerlerimiz saatlerce sular altında kalıyor, yollar ve kaldırımlar çöküyor perişan oluyorduk. Belediyemizin yaptığı altyapı çalışmaları sayesinde böyle yağmurlarda bile ciddi bir sorun yaşamıyoruz. En azından yağmur sonrası biriken sular hızla tahliye oluyor. Diğer taraftan belediye ekiplerinin bu şekilde sahaya inerek hızlı müdahalelerde bulunması olabilecek sıkıntıları engellemiştir” diye konuştular.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: bulancak belediyesi
Tarih: 21.09.2018 18:30
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.