CHEP bir işten fazlası

Paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalı iş modeliyle her gün sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışan CHEP, İstanbul Üniversitesi öğrencileriyle buluştu. Mutlu bir kariyer için şirkette hangi değerlerin olması gerektiğinden, i?

CHEP bir işten fazlası

Türkiye’de 2009 yılından bu yana hızlı tüketim ürünleri, perakende, otomotiv ve beyaz eşya sektörlerinde iş ortaklarına tedarik zinciri çözümleri sunan CHEP, toplumsal faydayı gözeterek hareket ediyor ve insan odaklı bir anlayışla ilerliyor. Sadece ürün ve güvenlik standartlarıyla değil; özellikle çalışanları için dünya çapında sunduğu heyecan verici kariyer olanakları, gelişim fırsatları, en iyi yeteneği yakalamaya gösterdiği çaba ile yüksek kaliteye odaklanıyor.

Sürdürülebilirliği esas alan iş modeli sayesinde de yenilikçi çözümleriyle sürdürülebilir bir gelecek için çalışıyor.

 

CHEP Türkiye, Romanya & Rusya Otomotiv Bölge Lideri Engin Gökgöz, Nisan ayının sonunda İstanbul Üniversitesi’nin iLab programı kapsamında, Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi’nin Lojistik Bölümü 2. ve 3. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Gökgöz, kendi hayatından somut örnekler paylaşarak mutlu bir kariyer için şirkette hangi değerlerin olması gerektiğini ve iş hayatında neyin mutluluk getireceğini anlattı. Aynı zamanda Türkiye otomotiv sektörüne de değinerek CHEP’in iş modeli ve çalışma ortamından, şirketin “Bir İşten Fazlası” yaklaşımı ile bunun öneminden bahsetti. Yaklaşık 65 öğrencinin katılımıyla sohbet eşliğinde gerçekleşen konuşmanın ardından “vaka çalışması” yapıldı. Bu vaka çalışmasında en iyi çözümü bulan 5 öğrenci seçilerek, “CHEP’te Sıradan Bir Gün” etkinliğine davet edilecek.

 

Bir kariyerden fazlasını sunuyor

CHEP, çalışanlarına sürdürülebilir bir değer yaratmak için lider duruşu, güçlü ekip ruhu, öğrenme ve öğretme arzusu, yenilikçi bakış açısı, sosyal çalışma ortamı ve sürdürülebilirlik anlayışıyla bir işten fazlasını sunuyor. Şirket hedeflerine ulaşmanın birlikte hareket ederek mümkün olacağına inanıyor, çalışanlarına hiyerarşiden bağımsız, özgür düşünen ve farklılıklara saygı duyan bir takımın parçası olarak çalışma imkanı sağlıyor. Öğrenmenin ve öğretmenin sürdürülebilir olmasının, iş hayatında başarı getireceğine inanan CHEP, çalışanlarının yeteneklerine yönelik kariyer planlaması yaparak eğitimler düzenliyor, onların sürekli kendilerini geliştirmelerini sağlıyor ve motivasyonlarını yüksek tutuyor. CHEP gerçekleştirdiği bu faaliyetler sayesinde iki yıl üst üste “Avrupa’nın En İyi İşvereni” sertifikasını almaya hak kazandı.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: CHEP bir işten fazlası
Tarih: 25.05.2019 15:20
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.