Cumhurbaşkanı’na hakaret!...

Çınaraltı Sohbetleri’ne konuk olan gazeteci İsmail Saymaz “Tarih programı adı altında Atatürk’ün annesine küfredildi. Cumhurbaşkanı’na hakaret edilmemeli ama 1. Cumhurbaşkanı da aynı, 13. Cumhurbaşkanı da aynı. Kurucu ve kurtarı

Cumhurbaşkanı’na hakaret!...

Çınaraltı Sohbetleri’ne konuk olan gazeteci İsmail Saymaz “Tarih programı adı altında Atatürk’ün annesine küfredildi. Cumhurbaşkanı’na hakaret edilmemeli ama 1. Cumhurbaşkanı da aynı, 13. Cumhurbaşkanı da aynı. Kurucu ve kurtarıcımıza hakarete hukuki işlem yapabilmek için bile sosyal medya tepkisi bekleniyor” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi Çınaraltı Sohbetleri 2018 Umut Verenler “Medya” başlığıyla 1 Ağustos Çarşamba günü saat 19.00’da Zübeyde Hanım Parkı’nda halkın yoğun ilgisi ile gerçekleşti. Gazeteci Melis Alphan ve gazeteci İsmail Saymaz’ın konuşmacı olduğu programın moderatörlüğünü gazeteci Celal Pir yaptı. Medyanın tartışıldığı Çınaraltı Sohbetleri’nde İsmail Saymaz şunları söyledi:


Tarih: 03.08.2018 10:53
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli
  • Pazar 27.3 ° / 16.7 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.