Dağbeli Mahallesi’nde iftar

Döşemealtı Belediyesi Geleneksel iftar sofralarının ikincisi ilçenin en uzak mahallelerinden Dağbeli Mahallesi’nde kuruldu.

Dağbeli Mahallesi’nde iftar

Belediye Başkanı Turgay Genç’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Müncester, CHP Döşemealtı İlçe Başkanı Reşit Doğan, İYİ Parti Döşemealtı İlçe Başkanı Ali Özbey ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri ve mahalle muhtarları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Döşemealtı Belediyesi tarafından hayata geçirilen çok amaçlı Pazar yerinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı. Başkan Genç, iftar programına katılan vatandaşlarla sohbet ederek Ramazan ayını kutladı. Oruçların açılmasıyla birlikte yenilen iftar yemeğinin ardından Turgay Genç mahalle esnafını ziyaret etti.

Açık olan işyerlerinde esnafın sorunlarını dinleyen Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve beraberindekiler daha sonra kahvehanede çay içerek vatandaşlarla sohbet etti. Dağbeli Mahalle sakinleri her yıl geleneksel hale gelen ve hemen herkesi bir araya getiren iftar programı için Başkan Genç ve görevlilere teşekkür etti.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.04.2022 02:27
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.