Dalamanda Yeni mağaza.

Seyahat etmeyi konforlu hale getiren valiz ve aksesuar çözümleriyle Samsonite, Uluslararası Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yeni konseptle oluşturduğu mağazasının kapılarını açtı!

Dalamanda Yeni mağaza.

 

Dünyada seyahat modasına yön veren ve seyahat çözümleriyle öne çıkan Samsonite, tüm gezginlerin ihtiyaçlarını karşılayan çözümleri, özel teknolojisi, şık tasarım valizleriyle Dalaman Havalimanı’ndaki yeni mağazasıyla seyahat öncesi ve sonrası uğrak noktası olmaya devam ediyor.

Seyahate dair ihtiyaç duyacağınız her şey Samsonite’da!

 

Samsonite, Dalaman Havalimanı’ndaki yeni mağazasıyla sizi belki de daha önce hiç görmediğiniz valizler, sırt çantaları, seyahat aksesuarları ve tasarımlarıyla tanıştırıyor. Her ihtiyacı karşılayan ürünleriyle Samsonite, jet set seyahat eden ayrıcalıklı ihtiyaçları olanlar için First Class, sık sık iş seyahatlerine çıkan, öncelikli ihtiyacı iş seyahatini konforlu hale getirmek olanlar için evrak ve bilgisayar çantaları, eğlenceli tatiller, hafta sonu kaçamakları içinse fonksiyonel ve keyifli seyahat çanta ve valiz alternatifleri sunuyor.

 

Samsonite, tüm seyahat severlerin ihtiyaçlarını düşünerek kendi markasıyla hayat verdiği, Curv teknolojisiyle çizilme ve zorlu hava şartlarına karşı dayanıklı, tasarım ödülü aldığı Cosmolite gibi tasarım ürünlerinin dünyasının kapılarını açmasının yanı sıra kendi kategorisinde dünya devi olan American Tourister markasının da renkli ve eğlenceli dünyasına davet ediyor.

 

Seyahati bir yaşam biçimi olarak benimseyenlerin yolculuklarını kusursuz kılarak, dünyada seyahat trendlerine yön veren, seyahat ile modayı birleştiren American Tourister’ın sevilen modelleri Soundbox, Bon Air ve daha birçok farklı modeliyle sizi Dalaman Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde bekliyor.

 

Türkiye’nin her noktasındaki şubeleriyle Samsonite,  Dalaman Havalimanı ile yeni keşiflere önem verenleri, kusursuz seyahatler ve deneyimler yaşamak isteyenleri Dış Hatlar Terminali’ndeki yeni mağazasına bekliyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Dalamanda Yeni mağaza.
Tarih: 13.07.2018 11:17
  • Cuma 21.6 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.