Desteği Alabilen Esnafımızın Alnından Öpeceğim

Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Özcan Sucu, 'Desteği Alabilen Esnafımızın Alnından Öpeceğim' dedi.

Desteği Alabilen Esnafımızın Alnından Öpeceğim

“Umudumuz başka bahara kaldı”

Otelciler Pansiyoncular Camcılar Reklamcılar ve Matbaacılar Esnaf Odası Başkanı Özcan Sucu, geçtiğimiz günlerde açıklanan ve özellikle küçük işletmeler için can suyu olacağı söylenen KOSGEB destekleri ile ilgili açıklama yaptı.

Özcan Sucu açıklamasın da; “Açıklanan KOSGEB desteklerini öğrenince esnaf olarak hayli heyecanlandık. Üç gündür müracaat yapmak için çaba sarf eden esnafımız bugün TESK’den gelen genelgeye göre şartlar o kadar ağır ki küçük işletmelerden KOSGEB desteği alabilecek esnaf gözükmüyor. Desteği Alabilen Esnafımızın Alnından Öpeceğim. Umudumuz başka bahara kaldı” ifadelerine yer verdi.

 

 

Destekler ile ilgili yayınlanan genelge incelendiğin de küçük işletmelerin durumunun desteği almak değil başvurmak için bile yeterli olmadığı görüldü.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 06.05.2021 19:47
  • Salı 25.5 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.5 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 15 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.