'Devlet millet' el ele verdi

Akköy Köyü yolu, devletin sağladığı malzeme desteği ve köyde yaşayan vatandaşların imece usulü çalışmasıyla yenilendi.

Akköy yolunu yeniledi

 

Akköy Köyü yolu, devletin sağladığı malzeme desteği ve köyde yaşayan vatandaşların imece usulü çalışmasıyla yenilendi.

 

 

Giresun İl Özel İdaresi, yenilenme ihtiyacı duyulan Akköy Köyü Ustalı Mevkii yoluna Köylerin Alt Yapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında malzeme desteği verdi.

Vatandaşlar, kendi maddi imkanları ve devletin sağladığı malzemelerle yola beton döktü. Yolun tamamlanmasının ardından pandemi kurallarına riayet edilerek açılış töreni gerçekleştirildi.

Açılış törenine katılan İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Ahmet Şahin, köylere hizmet götürmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Devlet millet iş birliğiyle güzel bir çalışma yapıldı. Vatandaşlarımızın katkısıyla daha fazla iş yapma fırsatı elde ediyoruz. 'Yol medeniyettir' ilkesiyle bu çalışmaları devam ettireceğiz.” dedi.

Vatandaşlardan Yetkin Gürel ise köyü güzelleştirmek için çalıştıklarını ve bu çalışmanın tüm köylere örnek olması gerektiğini ifade ederek, “Köyümüzün ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda taleplerimize karşılık veren, İl Özel İdaresi Meclis Başkanı Ahmet Şahin’e, İl Genel Meclis Üyeleri Fuat Yurt ve Mustafa Yıldız’a ve açılışımıza katılarak destek veren AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Başer’e teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi daha sonra vatandaşlara ikramda bulunuldu.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 20.03.2021 09:12
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.