Döşemealtı'nda Koronavirüs Denetimi

Döşemealtı İlçesi’nde pazar yeri ve esnafa Covid-19 Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske ve mesafe denetimi gerçekleşti.

Döşemealtı

İç İşleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği Covid-19 Koronavirüs tedbirleri kapsamında Döşemealtı’nda maske, mesafe ve hijyen denetimi yapıldı. Döşemealtı Kaymakamı Nuri Özder, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Başkan Yardımcısı Bülent Yörük, ilçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı İsmail Atmaca, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kasapoğlu, İlçe Sağlık Müdürü Dr Duygu Kapar işyerlerinde ve Bahçeyaka mahallesinde bulunan Kapalı Cuma Pazarında denetim yaptı.

İlçe esnafı ve vatandaşlara başta maske ve sosyal mesafe olmak üzere tedbirlere uyulması konusunda uyarı yapılırken, Zabıta ekipleri de sık sık kurallara uyulması konusunda anonslar yaptı. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını da dinleyen Kaymakam Özder ve Başkan Genç, kurallara riayet edildiği takdirde bu sıkıntıların kısa sürede aşılarak yeniden normal hayata dönülebileceğini söyledi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 29.11.2020 14:12
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.