Duman, Saf Değiştirdi !

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Antalya Döşemealtı ilçesinde Ak Parti listelerinden seçime girerek kendini meclise taşıyan Duman seçim sonrasında yapacağı kulislerde sık sık söylenen fakat birçok partili ve vatandaş tarafından iht

Duman, Saf Değiştirdi !

Seçimde temsil ettiği partisinden istifa ederek göreve CHP saflarında Meclis Üyesi olarak devam edeceğini ifade eden Duman, "Amacım İlçeme daha fazla hizmet edebilmek. Bu düşüncelerle oy veren yada vermeyen herkesin Meclis Üyesi olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın” ifadesini kulllanırken ilçede AK PARTİNİN ve meclis üyelerinin görevlerini layıkıyla yapamadıklarının ispatı gibi bir açıklamada bulundu. 

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Mehmet Duman'ın CHP'ye katılmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi. CHP'nin meclis üyesi sayısı 12 olurken, AK Parti'nin 11, MHP'nin ise 2 meclis üyesi bulunuyor.Öte yandan Döşemealtı Belediyesi’nde Başkan Turgay Genç’in A takımında yer alacak ve başkan yardımcısı olarak görev yapacağı da edindiğimiz bilgiler arasında.

 

Mehmet Duman’ ın geçiş sürecine kendisine verilen başkan yardımcılığı sözünün etkili olduğu tahmin ediliyor. Açıklamasında yeni döneminde hizmet yapmakta zorlanmak istemediği için böyle bir tercihte bulunduğunu ifade eden Duman’ın seçim sürecinde temsil ettiği partisi ile arasında ne gibi gerginlikler yaşanacak bilinmiyor.

Konuyla ilgili olarak Ak Parti İl ve Döşemealtı ilçe Başkanlığından henüz bir açıklama yapılmazken, parti üyeleri arasında bu geçişin çeşitli şaibeleri de beraberinde getirileceği konuşuluyor.

 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 22.05.2019 12:51
  • Cumartesi 18.4 ° / 13.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 21 ° / 12.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.7 ° / 13.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.