'Esnafımız bizim için çok kıymetli'

Kumluca ilçesi esnafıyla bir araya gelen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Esnafımız bizim için çok kıymetli. Esnaf mutlu olursa, evi ailesi mutlu olur. Esnafın ailesi mutlu olursa, toplum mutlu olur” dedi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar ve beraberindeki heyetle Antalya’nın Kumluca İlçesini ziyaret etti. Tütüncü ve beraberindeki heyetin, Kumluca’da ki ilk durağı AK Parti İlçe Teşkilatı oldu. AK Parti teşkilat üyeleriyle sohbet etti, çalışmalarında başarılar diledi. Başkan Tütüncü, Cuma Namazının ardından ilçe esnafıyla kucaklaştı. Esnafı tek tek gezdi, sohbet etti, istek ve taleplerini dinledi. Kumluca esnafı tarafından coşkuyla karşılanan Tütüncü, yolda karşılaştığı vatandaşlarla da ayaküstü sohbet etti. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Kumluca ziyareti sırasında JY Collectıon açılışına da katıldı. Tütüncü, açılışta yaptığı konuşmada, “Esnafımız bizim için çok kıymetli. Esnaf mutlu olursa, evi ailesi de mutlu olur. Esnafın ailesi mutlu olursa, toplum mutlu olur.  Rabbim bol bol kazançlar nasip eylesin. İş yeriniz bereketli olsun.”dedi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: kepez belediyesi
Tarih: 23.01.2022 00:23
  • Perşembe 20.1 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.