Essence ile aşkın ışıltısını yansıt

İlham verici Sevgililer Günü makyajının ipuçları

Essence ile aşkın ışıltısını yansıt

 

Şiirlerin ve şarkıların ilham kaynağı aşkı sembolize eden Sevgililer Günü’nde hazır olmak için makyajın sihirli dokunuşları essence ile geliyor. Sevgililer Günü’nde harika görünmenin sırrı ise içten bir gülümseme ve sevgiyle bakan gözlerde saklı… essence’in kış koleksiyonunda yer alan dudak kalemi, ruju ve maskarası göz alıcı bir görünüm için makyajınızı tamamlıyor.

Bu özel günde aşkın ışıltısını makyajına taşımak isteyenler için doğru ürünlerle doğal dokunuşlar sağlayan essence, ilham verici bir güzelliğin ipuçlarını sunuyor.

Gözlerin karakteristik eşlisi kirpiklerde üç boyutlu etki

Aşk, önce kalpte belli eder kendini sonrasında gözlerde… Hiçbir güzellik aşkla parlayan gözlerle yarışamaz. Ancak gözleri daha çarpıcı göstermek mümkündür. Gözlerde üç boyutlu etki sağlayan essence Maskara, iki farklı seçeneğiyle kirpiklere dolgun ve doğal bir kıvrım sağlıyor. Özel formülü sayesinde 24 saat kalıcı siyahlık ve ekstra uzunluk kazandırıyor. Vegan formülüyle doğaya olan hassasiyetini kanıtlayan maskara, güzelliğinden ve çevre duyarlılığından taviz vermeyenlerin Sevgililer Günü makyajında da ilk tercihi olmaya hazırlanıyor.

Elegan dudaklar ile gülümsemenizi öne çıkarın

Güzel bir gülümsemeyi vurgulamanın en etkili yolu doğru ruj seçiminden geçiyor. essence Semi Shine Ruj koleksiyonu, Sevgililer Günü’nde gülümsemesinin altını çizmek isteyenler için etkili bir seçenek sunuyor. Renk kartelasında 5 farklı ton bulunan ruj, özel Hint yağlı formülüyle dudakları nazikçe besliyor. Bu yılın parlak ruj trendine uygun olarak geliştirilen essence Semi Shine Ruj, yarı parlak gloss etkisi yaratırken aynı zamanda yüksek kapatıcılık sağlıyor.

Gülümsemenizin altını çizmek için ideal yumuşaklık

Makyajın olmazsa olmazı dudak kalemleri, dudak hattını belirginleştirmek ve rujun etkisini arttırmak için oldukça önemlidir. Bu noktada kadife yumuşaklığında kalem koleksiyonuyla fark yaratan essence, Soft & Precise Dudak Kalemi ile Sevgililer Günü makyajını yıldızlaştırıyor. Yüksek pigmentli yapısıyla ruj ile tam bir bütünlük yakalayan dudak kalemi, dudaklara ipeğimsi bir dokunuş bırakıyor.


Tarih: 07.02.2021 02:09
  • Perşembe 24.3 ° / 16.4 ° false
  • Cuma 24.9 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 26 ° / 16.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.