Eviniz İçin en iyisi

Şehir hayatının hızlı temposu ve değişen yaşam koşulları ev dekorasyonlarında fonksiyonelliği gerekli kılıyor. Evlerde oda sayısı ve metrekare azalırken, yer kaplamayan çok amaçlı mobilyalar artık daha fazla tercih ediliyor. Akıllı

Eviniz İçin en iyisi

Günümüzün şehir ve yaşam koşullarının değişmesi mobilya ihtiyaçlarını da değiştirdi. Modern stil ev dekorasyonunun vazgeçilmez öğesi olan konforlu koltuk ve kanepeler, artık modüler birçok özelliği içinde barındırıyor. Özellikle de evi küçük olan ve sıklıkla misafir ağırlayanların işini daha da kolaylaştırıyor. Evinde oda sayısı az olup misafirlerine ayrı bir oda ayıramayan kişilerin en büyük sorunu konuklarına yatabilecekleri rahat bir yer sunmak. Buka; Ada, Boxx, Nokta serisi koltuk ve kanepeleri konfor ve modülerliği bir arada sunarak, küçük boyutlu evler için pratik çözümler sunuyor ve misafir ağırlamayı sorun olmaktan çıkarıyor.

 

Ultra fonksiyonel “Ada” kanepe

Fonksiyonelliği her şeyin üstünde tutanların tercihi olan Ada, kanepe formundan kolay bir şekilde çift kişilik yatağa dönüşebiliyor. Ultra fonksiyonellik sunan özellikleriyle ön plana çıkan Ada, hem rahat bir kanepe hem de misafirleriniz için pratik bir yatak tasarımına sahip.

İki farklı ölçüye sahip Ada koleksiyonu, kolçaklarında sunduğu deri ve kumaş alternatifleriyle mobilyadaki standartlaşmayı da ortadan kaldırıyor.

 

Boxx bir kanepeden daha fazlası sunuyor

Oturmak ya da uzanmak, geniş yatakta uyumak ya da dev saklama alanını kullanmak… Boxx ile hepsini bir arada bulmak mümkün. Birçok farklı kullanım açısından kullananları keşfe davet eden Boxx, güçlü görünümü ve yumuşak çizgileri aynı anda sunuyor. Üstelik şezlong seçeneği, tercihe göre sağda veya solda kullanılabiliyor. İstenilen zamanda yön tercihi kolaylıkla değiştirilebiliyor. Tasarımının oval formları Ortadoğu mimarisinden ilham alırken, dikiş detayları bulunduğu ortama minimal bir hava yaratıyor.

 

Misafirlerin yatak sorununa “Nokta” 

Buka’nın hem size hem misafirlerinize aradığınız konforu sunan bir diğer koltuğu ise; Nokta serisi. Kendiniz için bir dinlenme alanı yaratan seri, konuklarınız için de yatak sorununu noktalıyor. Sağlam iskelet mekanizmasıyla tek kişilik koltuktan yatağa dönüşerek misafirinizin rahatlıkla uyumasını sağlıyor. Yerden de tasarruf edilen Nokta ile fonksiyonellik ve estetiği bir arada bulabilirsiniz.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Anahtar Kelimeler: Eviniz İçin en iyisi
Tarih: 26.07.2018 11:11
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.