Evlerde hijyen reformu

Frosch Sirke Özlü Çok Amaçlı Temizleyici ile evlerde hijyen reformu

Evlerde hijyen reformu

Gücünü doğadan alan ve geliştirdiği bitkisel özlü ürünlerle etkin temizlik sağlayan Frosch, en sık kullanılan ortak alanların hijyeninde standartlarından ödün vermeyenler için sirkenin gücünden yararlanıyor. İçeriğinde kullanılan güçlendirilmiş bitkisel hammaddeler sayesinde tüm kirleri zahmetsizce yok eden Sirke Özlü Çok Amaçlı Temizleyici, minimum zamanda etkili hijyen elde edilmesini sağlıyor

Kurulduğu ilk günden itibaren insan yaşamının ve çevrenin korunması adına son derece etkili, ekolojik formül alternatifleri üreten Frosch, hijyene her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulan bu günlerde sirke ile geleneksel temizliğe modern bir yorum getiriyor.

Etkili temizliğin doğal formülü

Dokunduğumuz her yer, temas ettiğimiz her nokta potansiyel bir tehlike yarattığından, bu alanların doğru ürünlerle temizlenmesi sağlığımız için belirleyici bir rol üstleniyor. Frosch Sirke Özlü Çok Amaçlı Temizleyici, içeriğindeki sirke özü sayesinde mutfak, banyo ve tuvaletlerdeki tüm yüzeyleri derinlemesine temizleyerek, etkili hijyen sağlıyor.

Banyo ve mutfakların inatçı lekeleri olan kireç ve sabun artıklarını kolayca çözen Çok Amaçlı Temizleyici aynı zamanda su lekelerini de nötralize ediyor. Çevre ve insan sağlığını merkeze alan üretim anlayışıyla fark yaratan temizleyici, hiçbir hayvansal hammadde içermiyor. Aynı zamanda mikroplastik içermeyen ambalajı sayesinde, yüzde 100 geri dönüştürülebiliyor ve sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Tarih: 24.12.2020 17:28
  • Cuma 24.7 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 25.3 ° / 16.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.